Auto's:

Mazda 2: Annuleren van de werking van de
dodehoekmonitor (BSM) - Dodehoekmonitorsysteem
(BSM) - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Annuleren van de werking van de dodehoekmonitor (BSM)

Mazda 2 / Mazda 2 - Instructieboekje / Tijdens het rijden / i-ACTIVSENSE / Dodehoekmonitorsysteem (BSM) / Annuleren van de werking van de dodehoekmonitor (BSM)

De systemen van dodehoekmonitor (BSM) en achteruitrijwaarschuwing (RCTA) worden uitgeschakeld en het dodehoekmonitor (BSM) OFF indicatielampje in de instrumentengroep gaat branden.

Voertuigen met dodehoekmonitor (BSM) OFF schakelaar

Wanneer de dodehoekmonitor (BSM) OFF schakelaar wordt ingedrukt, worden de systemen van dodehoekmonitor (BSM) en achteruitrijwaarschuwing (RCTA) uitgeschakeld en gaat het dodehoekmonitor (BSM) OFF indicatielampje in de instrumentengroep branden.

Voertuigen met dodehoekmonitor (BSM) OFF schakelaar

Als de schakelaar nogmaals wordt ingedrukt, worden de systemen van dodehoekmonitor (BSM) en achteruitrijwaarschuwing (RCTA) geactiveerd en gaat het dodehoekmonitor (BSM) OFF indicatielampje uit.

OPMERKING Wanneer het contact op OFF wordt gezet, wordt de systeemtoestand aangehouden die bestond alvorens deze werd uitgeschakeld. Als bijvoorbeeld het contact op OFF wordt gezet terwijl de systemen van dodehoekmonitor (BSM) en achteruitrijwaarschuwing (RCTA) geactiveerd zijn, blijven de systemen van dodehoekmonitor (BSM) en achteruitrijwaarschuwing (RCTA) geactiveerd wanneer het contact de volgende keer op ON wordt gezet.

Voertuigen zonder dodehoekmonitor (BSM) OFF schakelaar

Het dodehoekmonitorsysteem (BSM) kan op buiten werking ingesteld worden.

Zie Gebruikersinstellingen.

Wanneer de dodehoekmonitor (BSM) op buiten werking is gesteld, worden de systemen van dodehoekmonitor (BSM) en achteruitrijwaarschuwing (RCTA) uitgeschakeld en gaat het dodehoekmonitor (BSM) OFF indicatielampje in de instrumentengroep branden.

OPMERKING Wanneer het contact op OFF wordt gezet, wordt de systeemtoestand aangehouden die bestond alvorens deze werd uitgeschakeld. Bijvoorbeeld, als het contact op OFF wordt gezet terwijl de BSM en RCTA systemen operationeel zijn, blijven de BSM en RCTA systemen operationeel de volgende keer dat het contact op ON wordt gezet.
Zie ook:

Fiat Punto. Portieren vergrendelen/ ontgrendelen van binnenuit
Druk op knop A fig. 4 om alle portieren te vergrendelen/ontgrendelen. De knop is voorzien van een led-lampje dat aangeeft wanneer de portieren worden ver-/ontgrendeld. LED aan: portieren vergre ...

Mazda 2. Inleiding
Beschrijving van Bluetooth handsfree Wanneer Bluetooth apparatuur (mobiele telefoon) op de Bluetooth eenheid van de auto wordt aangesloten via draadloze verbinding, is het mogelijk telefoonge ...

Auto's: