Auto's:

Mazda 2: Bijlage - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Bijlage

Wat u moet weten

WAARSCHUWING

Stel de audio-installatie enkel af wanneer de auto stilstaat: Stel de bedieningstoetsen van de audio-installatie niet tijdens het rijden af. Afstellen van de audio-installatie tijdens het rijden is gevaarlijk, aangezien u hierdoor van de besturing van de auto kan worden afgeleid, waardoor een ernstig ongeluk kan ontstaan.

Ook al zijn de audiobedieningsschakelaars op het stuurwiel aanwezig, is het de bedoeling dat u leert de schakelaars te bedienen zonder er naar te kijken, zodat u tijdens het rijden uw maximale aandacht op de weg kunt houden.

 

OPGELET Stel voor veilig rijden het audiovolume af op een niveau waarbij de geluiden van buiten de auto voor u goed hoorbaar blijven, zoals bijvoorbeeld autoclaxons en vooral sirenes van hulpverleningsvoertuigen.

 

OPMERKING
  • Om te voorkomen dat de accu uitgeput raakt, de audio-installatie niet gedurende langere tijd aan laten staan terwijl de motor niet draait.
  • Als een mobiele telefoon of een CB radio in of bij de auto wordt gebruikt, kan dit tot gevolg hebben dat de audio-installatie storing te horen geeft, dit duidt er echter niet op dat de installatie defect is.

Geen vloeistof op de audio-installatie morsen.

Wat u moet weten

Geen andere voorwerpen dan CD's naar binnen in de gleuf steken.

Wat u moet weten

Zie ook:

Mazda 2. Hoofdindicatie van afstelbare snelheidsbegrenzer (wit), Indicatie (wit)/ indicatielampje (groen) van instelfunctie van afstelbare snelheidsbegrenzer
Hoofdindicatie van afstelbare snelheidsbegrenzer (wit) Wanneer de afstelbare snelheidsbegrenzer is geactiveerd, wordt de hoofdindicatie van de afstelbare snelheidsbegrenzer (wit) in de instrumente ...

Skoda Fabia. MAXI DOT-display
Inleiding voor het onderwerp Op het MAXI DOT-display (hieronder alleen display) wordt afhankelijk van de uitrusting informatie van het infotainment, de multifunctie-indicatie, hulpsystemen en d ...

Auto's: