Auto's:

Mazda 2: Bedieningstips voor USB apparaat - Bijlage - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Bedieningstips voor USB apparaat

Mazda 2 / Mazda 2 - Instructieboekje / Interieurvoorzieningen / Bijlage / Bedieningstips voor USB apparaat

Dit apparaat geeft audiobestanden als volgt weer:

Bedieningstips voor USB apparaat

OPGELET Gebruik geen audiobestandsextensie voor andere bestanden dan audiobestanden. Ook de audiobestandsextensie niet veranderen.

Anders zal het apparaat het bestand niet correct herkennen wat ruis of een defect kan veroorzaken.

 

OPMERKING
  • Ook al voldoet het audiobestand aan de norm, bestaat de kans dat weergave niet mogelijk is, afhankelijk van het type en de toestand van het USB flashgeheugen.
  • Een door auteursrecht beschermd WMA/AAC bestand kan in deze installatie niet worden afgespeeld.
  • (Type B) Als een bestandsnaam in het USB geheugen te lang is, kan dit bedieningsproblemen veroorzaken zoals bijvoorbeeld dat nummers niet kunnen worden afgespeeld.

    (Aanbevolen: Minder dan 80 tekens)

  • De volgorde van de muziekgegevens die zijn opgeslagen in het apparaat kunnen verschillen van de weergavevolgorde.
  • Om verlies of beschadiging van opgeslagen gegevens te voorkomen wordt het aangeraden altijd een reservekopie van uw gegevens te maken.
  • Als een apparaat de maximale waarde voor elektrische stroomverbruik van 1.000 mA overschrijdt, bestaat de kans dat het apparaat niet werkt of oplaadt wanneer dit wordt aangesloten.
  • In de USB modus het USB apparaat niet uittrekken (trek dit enkel uit in de FM/AM radio of CD modus).
  • Het apparaat zal niet functioneren als de gegevens door een wachtwoord beveiligd zijn.

MP3/WMA/AAC/OGG *1 bestanden die geschreven zijn onder andere dan de aangegeven specificaties worden mogelijk niet normaal weergegeven of de bestands-/ mapnamen worden mogelijk niet correct getoond.

*1 Type B

Zie ook:

Toyota Yaris. Te initialiseren onderdelen
Te initialiseren onderdelen Na bijvoorbeeld het loskoppelen en weer aansluiten van de accukabels of onderhoud aan de auto, moet het volgende systeem worden geïnitialiseerd, zodat het wee ...

KIA Rio. Parkeerhulp achter
De parkeerhulp waarschuwt de bestuurder tijdens het achteruitrijden met een signaal zodra de afstand tussen de auto en een voorwerp achter de auto minder dan 120 cm wordt. Het systeem dient ...

Auto's: