Auto's:

Toyota Yaris: Extra verwarming - Gebruik van de
airconditioning en
de achterruitverwarming - Voorzieningen in
het interieur - Toyota Yaris - InstructieboekjeToyota Yaris: Extra verwarming

Deze zorgt ervoor dat het interieur van de auto warm blijft onder koude omstandigheden.

Extra verwarming

Schakelt de extra verwarming in/uit

De extra verwarming gaat ongeveer 25 seconden na het indrukken van de toets werken, en het duurt nog ongeveer 85 seconden voordat hij volledig is opgewarmd.

Extra verwarming

■De extra verwarming kan worden bediend als De motor draait.

■Normale verschijnselen bij werking van de extra verwarming De volgende omstandigheden duiden niet op een storing:

■Nadat de verwarming is uitgeschakeld Het verdient aanbeveling om de extra verwarming niet binnen 10 minuten opnieuw in te schakelen nadat u deze uitgeschakeld hebt. Anders kan de extra verwarming geluid maken wanneer deze werkt.

■Bij het tanken De motor moet zijn afgezet. Wanneer u de motor afzet, wordt de extra verwarming uitgeschakeld.

WAARSCHUWING

■Brandwonden of schade aan uw auto voorkomen

  • Raak de verwarming en de uitlaat niet aan omdat deze heet zijn. U zou zich kunnen branden.
  • Houd brandbare materialen zoals brandstof weg van de verwarming en de uitlaat. Anders kan brand ontstaan.

 

OPMERKING

■Schade aan de auto voorkomen

  • Schakel de extra verwarming niet herhaaldelijk in en uit binnen een tijdsinterval van 5 minuten omdat dat de levensduur kan verkorten. Zet de toets van de extra verwarming uit als de motor vaak opnieuw gestart wordt (zoals bij bezorgingen).
  • Voer geen veranderingen uit aan de extra verwarming zonder eerst een erkende Toyota-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige te raadplegen. Dit kan leiden tot storingen aan de verwarming of tot brand.
  • Mors geen water of andere vloeistoffen op het verwarmingselement en de brandstofpomp van de verwarming. Dit kan storingen aan de verwarming veroorzaken.
  • Houd de in- en uitlaat van de verwarming vrij van water, sneeuw, ijs, modder, enz. Wanneer deze verstopt raken, kan de verwarming niet meer goed werken.
  • Als u iets ongewoons opvalt, zoals een vloeistoflek, rook of een slechte werking, schakel dan de extra verwarming uit en laat de auto nakijken door een erkende Toyota-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige.
Zie ook:

Mazda 2. Inleiding
Beschrijving van Bluetooth handsfree Wanneer Bluetooth apparatuur (mobiele telefoon) op de Bluetooth eenheid van de auto wordt aangesloten via draadloze verbinding, is het mogelijk telefoonge ...

Renault Clio. Bandenspanningen
Sticker A Open het bestuurdersportier om het te lezen. De bandenspanning dient bij koude banden te worden gecontroleerd. Indien u de bandenspanning niet bij koude banden kunt controleren, ...

Auto's: