Auto's:

Mazda 2: Transporthaak - Achter - Sleepogen/Transporthaken - Slepen in noodgevallen - Als er zich een probleem voordoet - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Transporthaak - Achter

De haak onder de achterbumper aan de rechterzijde is voor het vastzetten van de auto tijdens transport. Deze kan niet worden gebruikt voor het slepen van andere voertuigen.

Deze kan enkel als sleephaak worden gebruikt wanneer de auto in een noodgeval door een ander voertuig getrokken moet worden, zoals bijvoorbeeld wanneer de auto vast is komen te zitten in sneeuw. Dit kan echter de bumper beschadigen.

Transporthaak - Achter

OPGELET

Let bij het gebruiken van de haak in dergelijke noodgevallen op de volgende punten om beschadiging van de transporthaak of de carrosserie te voorkomen.

  • De auto moet recht naar achteren worden getrokken zodat geen kracht in zijdelingse richting op de auto wordt uitgeoefend.
  • De kans bestaat dat de bumper beschadigd wordt als de transporthaak als sleephaak wordt gebruikt.
  • Wikkel bij gebruik van een metalen ketting of staalkabel een doek rond het bevestigingspunt. Als de metalen ketting of staalkabel rechtstreeks met de bumper in aanraking komt, kan de bumper bekrast of beschadigd raken.
Zie ook:

Mazda 2. Gebruik van de AUX modus
Weergave 1. Selecteer het pictogram op het thuisscherm voor het tonen van het Amusementscherm. 2. Selecteer om over te schakelen naar de AUX modus. De volgende pictogrammen worden getoond op ...

Skoda Fabia. Schade aan de wagen voorkomen
Aanwijzingen voor het rijden Alleen op wegen en in terrein rijden, die geschikt zijn voor de technische toestand van de wagen  Technische gegevens. De bestuurder is altijd verantwoordelijk ...

Auto's: