Auto's:

Skoda Fabia: Voorstoelverwarming - Stoelen en hoofdsteunen - Bediening - Škoda Fabia - InstructieboekjeSkoda Fabia: Voorstoelverwarming

Toets voor verwarming van de
 afb. 75 Toets voor verwarming van de voorstoelen

De rugleuningen en zittingen van de voorstoelen kunnen elektrisch worden verwarmd.

Toetsen voor de stoelverwarming afb. 75

Stoelverwarming links

Stoelverwarming rechts

Door herhaaldelijk op de toets te drukken wordt het verwarmingsvermogen teruggeregeld, tot de verwarming uitschakelt. De verwarmingsintensiteit wordt aangegeven aan de hand van het aantal brandende controlelampjes in de toets.

De stoelverwarming werkt alleen als de motor draait.

ATTENTIE Bij beperkte pijn- en/of temperatuurwaarneming, bv. door medicijngebruik, door verlamming of door chronische ziekte (bv. diabetes), raden wij aan geheel af te zien van het gebruik van de stoelverwarming. Als u de stoelverwarming toch wilt gebruiken, adviseren wij bij langere ritten regelmatig een pauze in te lassen, zodat het lichaam zich kan herstellen van de belasting die tijdens het rijden ontstaat. Om uw concrete situatie te beoordelen wendt u zich tot uw behandelend arts.

 

VOORZICHTIG

De volgende aanwijzingen moeten in acht worden genomen om schade aan de stoelen te vermijden.

  • Niet op de stoelen knielen en deze ook niet aan andere puntbelastingen blootstellen.
  • De stoelverwarming niet inschakelen bij stoelen waarop geen personen zitten.
  • De stoelverwarming niet inschakelen bij stoelen waarop voorwerpen (bv. een kinderzitje, een tas) zijn neergelegd of bevestigd.
  • De stoelverwarming niet inschakelen bij stoelen waarop extra stoelhoezen of beschermhoezen zijn aangebracht.

 

Let op

  • Als de stoelverwarming op de hoogste intensiteit (stand 2) wordt ingesteld, wordt na 10 minuten automatisch overgeschakeld naar stand 1.
  • Neemt de boordspanning af, dan schakelt de stoelverwarming automatisch uit  Automatische verbruikersuitschakeling - Ontlaadbeveiliging van de accu.
Zie ook:

Mazda 2. Noodstopsignaalsysteem
Uw Mazda is uitgerust met een noodstopsignaalsysteem dat bedoeld is om te bepalen of u het rempedaal met een grotere kracht dan tijdens normaal afremmen intrapt, zoals bij afremmen in een noodsit ...

Mazda 2. Bedieningstips voor de CD speler
Condensvorming Onmiddellijk na het inschakelen van de verwarming wanneer de auto koud is, bestaat de kans dat de CD of de optische onderdelen (prisma en lens) in de CD speler overdekt raken met e ...

Auto's: