Auto's:

Mazda 2: Lasersensor - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Lasersensor

De lasersensor van de stadsverkeer-remassistent (SCBS) bevindt zich aan de bovenzijde van de voorruit nabij de achteruitkijkspiegel.

Lasersensor

Houd voor de juiste werking van de stadsverkeer-remassistent (SCBS) altijd het gedeelte van de voorruit rondom de lasersensor schoon.

WAARSCHUWING

Aangezien de kans bestaat op oogbeschadiging als gevolg van de laser, altijd onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht nemen:

  • De sensor nooit verwijderen.
  • Een verwijderde sensor voldoet niet aan de bepalingen voor een klasse 1M laser onder de IEC 60825-1 specificatie en derhalve kan oogveiligheid niet gegarandeerd worden.
  • Kijk niet rechtstreeks in de sensor met gebruik van optische instrumenten met een vergrotingsfunctie zoals vergrootglazen en microscoop- en objectieflenzen binnen een afstand van 100 mm van de sensor.

Stralingsgegevens van lasersensor

Maximum gemiddeld vermogen: 45 mW
Impulsduur: 33 ns
Golflengte: 905 nm
Divergentiehoek (horizontaal×verticaal): 28 graden×12 graden

Zie ook:

Mazda 2. Achterzitting
Neerklappen van de rugleuning (afzonderlijk/als geheel) Door het neerklappen van de rugleuning(en) van de achterzitting kan de bagageruimte uitgebreid worden. WAARSCHUWINGNooit rijden wanneer ...

KIA Rio. Accu laden van
Uw auto is uitgerust met een onderhoudsvrije accu. Laad de accu gedurende 10 uur met behulp van een druppellader wanneer de accu in een kort tijd leeggeraakt is (doordat bijv. lampen of ...

Auto's: