Auto's:

Mazda 2: Lasersensor - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Lasersensor

De lasersensor van de stadsverkeer-remassistent (SCBS) bevindt zich aan de bovenzijde van de voorruit nabij de achteruitkijkspiegel.

Lasersensor

Houd voor de juiste werking van de stadsverkeer-remassistent (SCBS) altijd het gedeelte van de voorruit rondom de lasersensor schoon.

WAARSCHUWING

Aangezien de kans bestaat op oogbeschadiging als gevolg van de laser, altijd onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht nemen:

  • De sensor nooit verwijderen.
  • Een verwijderde sensor voldoet niet aan de bepalingen voor een klasse 1M laser onder de IEC 60825-1 specificatie en derhalve kan oogveiligheid niet gegarandeerd worden.
  • Kijk niet rechtstreeks in de sensor met gebruik van optische instrumenten met een vergrotingsfunctie zoals vergrootglazen en microscoop- en objectieflenzen binnen een afstand van 100 mm van de sensor.

Stralingsgegevens van lasersensor

Maximum gemiddeld vermogen: 45 mW
Impulsduur: 33 ns
Golflengte: 905 nm
Divergentiehoek (horizontaal×verticaal): 28 graden×12 graden

Zie ook:

Renault Clio. Algemeen
Boordcomputer 1 Afhankelijk van de auto, beschikt hij over de volgende functies: afgelegde afstand; gegevens van de reis; informatieboodschappen; storingsboodschappen (in combinatie ...

KIA Rio. Vervangen van batterij
De afstandsbediening is voorzien van een lithium batterij van 3 V, die bij normaal gebruik enkele jaren meegaat. Vervang de batterij op de volgende manier. Plaats een smal stukje gereeds ...

Auto's: