Auto's:

Mazda 2: Lasersensor - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Lasersensor

De lasersensor van de stadsverkeer-remassistent (SCBS) bevindt zich aan de bovenzijde van de voorruit nabij de achteruitkijkspiegel.

Lasersensor

Houd voor de juiste werking van de stadsverkeer-remassistent (SCBS) altijd het gedeelte van de voorruit rondom de lasersensor schoon.

WAARSCHUWING

Aangezien de kans bestaat op oogbeschadiging als gevolg van de laser, altijd onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht nemen:

  • De sensor nooit verwijderen.
  • Een verwijderde sensor voldoet niet aan de bepalingen voor een klasse 1M laser onder de IEC 60825-1 specificatie en derhalve kan oogveiligheid niet gegarandeerd worden.
  • Kijk niet rechtstreeks in de sensor met gebruik van optische instrumenten met een vergrotingsfunctie zoals vergrootglazen en microscoop- en objectieflenzen binnen een afstand van 100 mm van de sensor.

Stralingsgegevens van lasersensor

Maximum gemiddeld vermogen: 45 mW
Impulsduur: 33 ns
Golflengte: 905 nm
Divergentiehoek (horizontaal×verticaal): 28 graden×12 graden

Zie ook:

Mazda 2. Stuurwiel
Stuurwiel WAARSCHUWINGNooit tijdens het rijden het stuurwiel afstellen: Het is gevaarlijk wanneer u tijdens het rijden het stuurwiel probeert af te stellen. Bij het bewegen van de stuu ...

Mazda 2. Afstandbediende portiervergrendeling
Dit systeem maakt gebruik van de sleuteltoetsen om op afstand de portieren en de achterklep/het kofferdeksel te vergrendelen en te ontgrendelen en opent het kofferdeksel. Het systeem kan de mot ...

Auto's: