Auto's:

Mazda 2: Koeling (Met airconditioning) - Handbediend type - Klimaatregelsysteem - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Koeling (Met airconditioning)

1. Zet de functiekeuzeregelknop in de stand .

2. Zet de temperatuurregelknop in de stand voor koude lucht.

3. Stel de aanjagerregelknop in op de gewenste snelheid.

4. Schakel de airconditioning is door het indrukken van de A/C schakelaar.

5. Stel nadat het koelen is begonnen de aanjagerregelknop en temperatuurregelknop naar wens af voor het handhaven van de meest comfortabele temperatuur.

OPGELET Als de airconditioning wordt gebruikt tijdens het oprijden van lange hellingen of in druk verkeer, het waarschuwingslampje voor motorkoelvloeistoftemperatuur in het oog houden om te zien of dit oplicht of knippert.

De airconditioning kan dan oververhitting van de motor veroorzaken. Schakel de airconditioning uit, indien het waarschuwingslampje oplicht of knippert.

 

OPMERKING
  • (Type A/Type B) Zet wanneer maximale koeling gewenst is de temperatuurregelknop in de laagste stand, zet de luchtinlaatkeuzeschakelaar in de stand voor gerecirculeerde lucht en draai vervolgens de aanjagerregelknop volledig rechtsom.
  • (Type C/Type D) Zet wanneer maximale koeling gewenst is de temperatuurregelknop in de laagste stand, zet de luchtinlaatkeuzeschakelaar in de stand voor gerecirculeerde lucht en zet vervolgens de aanjagerregelknop in stand 4.
  • (Type A/Type C) Indien warmere lucht op vloerniveau gewenst is, de functiekeuzeregelknop in de stand zetten en de temperatuurregelknop afstellen zodat een optimaal comfort gehandhaafd blijft.
  • De lucht die naar de vloer stroomt is warmer dan de lucht die naar het gezicht gevoerd wordt (behalve wanneer de temperatuurregelknop in de hoogste of laagste stand gezet is).

Ventilatie

1. Zet de functiekeuzeregelknop in de stand .

2. (Type A/Type B) Zet de luchtinlaatkeuzeschakelaar in de stand voor aanvoer van buitenlucht.

(Type C/Type D) Zet de luchtinlaatkeuzeschakelaar in de stand .

3. Zet de temperatuurregelknop in de gewenste stand.

4. Stel de aanjagerregelknop in op de gewenste snelheid.

Zie ook:

Renault Clio. Hoofdsteunen voor
Hoofdsteun hoger zetten Trek de hoofdsteun tot de gewenste stand omhoog. Controleer de vergrendeling. Hoofdsteun lager zetten Druk op de knop 1 en schuif de hoofdsteun omlaag tot de gewenste ...

Mazda 2. Paren van apparatuur (Bluetooth handsfree)
Voor het gebruik van Bluetooth handsfree moet de apparatuur uitgerust met Bluetooth aan de hand van de volgende procedure met de Bluetooth eenheid gepaard worden. Maximaal zeven stuks appara ...

Auto's: