Auto's:

Mazda 2: Ontdooien en ontwasemen van de
voorruit - Handbediend type - Klimaatregelsysteem - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Ontdooien en ontwasemen van de voorruit

1. Zet de functiekeuzeregelknop in de stand .

2. (Type C/Type D) Zet de luchtinlaatkeuzeschakelaar in de stand .

3. Zet de temperatuurregelknop in de gewenste stand.

4. Stel de aanjagerregelknop in op de gewenste snelheid.

5. (Type A/Type C) Indien verwarming met ontvochtiging gewenst is, de airconditioning inschakelen.

(Type D) Druk de A/C schakelaar in om de airconditioning in te schakelen.

WAARSCHUWING

De voorruit niet ontwasemen met behulp van de stand met de temperatuurregelaar in de stand voor koude lucht (Type A/Type B/Type C): Gebruik van de stand met de temperatuurregelaar in de stand voor koude lucht is gevaarlijk, aangezien dit het beslaan van de voorruit kan veroorzaken. Uw uitzicht wordt dan belemmerd, hetgeen een ernstig ongeluk tot gevolg kan hebben. Zet bij gebruik van stand de temperatuurregelaar in de stand voor hete of warme lucht.

Laat na het ontwasemen van de voorruit de airconditioning niet in de stand met de temperatuurregelaar in de stand voor koude lucht (Type D): Na het ontwasemen van de voorruit de airconditioning in de stand laten met de temperatuurregelaar in de stand voor koude lucht is gevaarlijk, aangezien de voorruit dan kan beslaan.

Uw uitzicht wordt dan belemmerd, hetgeen een ernstig ongeluk tot gevolg kan hebben.

Zet de functiekeuzeregelknop in een stand behalve stand en schakel de voorruitenwissers in om de ruit te wissen.

 

OPMERKING
  • (Type A) Schakel voor maximale ontwaseming de airconditioning in, zet de temperatuurregelknop in de hoogste stand en draai de aanjagerregelknop volledig rechtsom.
  • (Type C) Schakel voor maximale ontwaseming de airconditioning in, zet de temperatuurregelknop in de hoogste stand en de aanjagerregelknop in stand 4.
  • (Type A/Type C) Indien warme lucht bij de voetenruimte gewenst is, de functiekeuzeregelknop in stand zetten.
  • (Type A/Type B) In standwordt de stand voor aanvoer van buitenlucht automatisch gekozen. De luchtinlaatkeuzeschakelaar kan niet veranderd worden naar de stand voor gerecirculeerde lucht.
Zie ook:

Peugeot 208. Uitschakelen van de airbag voor aan passagierszijde
Plaats nooit een kind in een kinderzitje "met de rug in de rijrichting" op de voorpassagiersstoel als de airbag vóór aan passagierszijde is ingeschakeld. Het kind kan in da ...

Peugeot 208. Verwarming
De temperatuur afstellen. Regeling luchtopbrengst. Regeling luchtverdeling. Comforttemperatuur Draai de knop van blauw (koel) naar rood (warm) om de temperatuur naar behoefte in te ste ...

Auto's: