Auto's:

Mazda 2: Foutaanduidingen - Audioset
[Type A (niet-aanraakscherm)] - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Foutaanduidingen

Als u een foutmelding op de display ziet, onderneem dan de juiste actie volgens de onderstaande methoden. Als u de foutaanduiding niet kunt wissen, de auto naar een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur brengen.

CHECK CD Als " CHECK CD " wordt getoond, betekent dit dat er een probleem is met de CD. Controleer de CD op beschadiging, vuil of vlekken en steek deze vervolgens correct opnieuw naar binnen. Als het bericht opnieuw verschijnt, een andere goed bevonden CD insteken.

CHECK USB Wanneer het bericht " CHECK USB " wordt getoond, betekent dit dat er een fout is in het USB apparaat. Controleer dat de gegevens die opgenomen zijn in het USB apparaat MP3/WMA/AAC bestanden bevatten en sluit het apparaat nogmaals correct aan.

CHECK iPod Als het bericht " CHECK iPod " wordt getoond, betekent dit dat er een fout is in de iPod. Controleer dat de gegevens die opgenomen zijn in de iPod afspeelbare bestanden bevatten en sluit correct aan.

Zie ook:

KIA Rio. Audiosysteem
AANWIJZING Als u achteraf een HID-koplamp monteert, treden er mogelijk storingen op in het audiosysteem en de elektronische onderdelen van uw auto. Antenne Dakantenne ...

Mazda 2. Annuleren van de inbraaksensor (Met inbraaksensor)
Als het anti-diefstal beveiligingssysteem in staat van paraatheid gebracht is wanneer er sprake is van een van onderstaande omstandigheden, de inbraaksensor annuleren om te voorkomen dat het alarm ...

Auto's: