Auto's:

Fiat Punto: Een isofix-kinderzitje monteren - Kinderzitjes - Veiligheid - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Een isofix-kinderzitje monteren

Fiat Punto / Fiat Punto - Instructieboekje / Veiligheid / Kinderzitjes / Een isofix-kinderzitje monteren

Het voertuig is uitgerust met ISOFIXbevestigingsbeugels, een nieuwe standaard die het monteren van een kinderzitje snel, eenvoudig en veilig maakt.

Met het ISOFIX-systeem kunt u het ISOFIX-kinderzitje monteren zonder gebruik van de veiligheidsgordels van de auto maar door dit rechtstreeks vast te maken aan de stoel met behulp van de drie bevestigingspunten in de auto. ISOFIX-kinderzitjes en conventionele kinderzitjes kunnen in hetzelfde voertuig op verschillende stoelen worden gemonteerd.

Om een ISOFIX-kinderzitje te monteren, het vastmaken aan de onderste metalen ringen A fig. 57 die tussen de rugleuning en de zitting van de achterstoel zitten, daarna de bovenste gordel (geleverd bij het kinderzitje) vastmaken aan de verankering B fig. 58 die zich achter de rugleuning bevindt, naast het kinderzitje.

Ter illustratie toont fig. 59 een voorbeeld van een universeel ISOFIX-kinderzitje voor gewichtsgroep 1.

EEN ISOFIX-KINDERZITJE MONTEREN

BELANGRIJK De fig. 59 is indicatief en dient slechts ter illustratie van de montage. Monteer het kinderzitje overeenkomstig de aanwijzingen, die bijgesloten moeten zijn.

OPMERKING Wanneer een universeel ISOFIX-kinderzitje wordt gebruikt, kunnen alleen ECE R44 "ISOFIX Universal" (R44/03 of latere updates) typegoedgekeurde kinderzitjes gebruikt worden.

EEN ISOFIX-KINDERZITJE MONTEREN

Voor andere gewichtsgroepen zijn specifieke ISOFIX-kinderzitjes voorzien, die alleen gebruikt kunnen worden als ze speciaal voor dit voertuig zijn getest (zie overzicht voertuigen met bijbehorend kinderzitje).

BELANGRIJK De zitplaats in het midden op de achterbank (voor bepaalde versies) en de passagiersstoel voorin zijn niet goedgekeurd voor gebruik van alle typen Isofixkinderzitjes.

Zie ook:

Mazda 2. Ankerplaat
De auto is uitgerust met ankersteunen voor de bevestiging van kinderzitjes. Bepaal de plaats van de ankersteunen aan de hand van de afbeelding. Voor het installeren van een kinderzitje, de hoof ...

Fiat Punto. Parkeersensoren
(voor bepaalde versies/markten) SENSOREN Deze sensoren bevinden zich in de achterbumper fig. 73 en detecteren de aanwezigheid van obstakels achter het voertuig en waarschuwen de bestuurder met e ...

Auto's: