Auto's:

Fiat Punto: Diefstalbeveiliging - Radio - Multimedia - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Diefstalbeveiliging

De autoradio is uitgerust met een diefstalbeveiliging die gebaseerd is op de informatie-uitwisseling tussen de autoradio en de elektronische regeleenheid (Body Computer) in het voertuig. Dit systeem garandeert maximale veiligheid en voorkomt dat elke keer dat de stroomvoorziening van de autoradio uitvalt, de geheime code opnieuw ingevoerd moet worden.

Als de controle een positief resultaat oplevert, dan begint de radio te werken.

Als de codes bij de vergelijking echter niet overeenkomen of als de elektronische regeleenheid (Body Computer) wordt vervangen, dan zal het toestel de gebruiker vragen om de geheime code in te voeren op de manier die in de volgende paragraaf is beschreven.

De geheime code invoeren Wanneer de radio wordt ingeschakeld, wordt op het display, als het password wordt gevraagd, ongeveer 2 seconden het opschrift "Radio code" weergegeven, gevolgd door vier streepjes "- - - -".

De geheime code bestaat uit vier cijfers van 1 t/m 6, waarbij elk streepje met een cijfer overeenkomt.

Druk voor het invoeren van het eerste cijfer van de code op de betreffende toets van het voorkeuzestation (1 t/m 6). Voer de overige cijfers van de code op dezelfde manier in. Als de vier cijfers niet binnen 20 seconden worden ingevoerd, dan verschijnt op het display "Enter code - - - -". Als dit gebeurt, wordt dit niet als het invoeren van een verkeerde code beschouwd.

Na invoer van het vierde cijfer (binnen 20 seconden), begint de radio te werken.

Als een verkeerde code wordt ingevoerd, geeft de radio een geluid af en toont het display het opschrift "Radio blocked/ wait" om aan te geven dat de juiste code moet worden ingevoerd.

Elke keer dat de gebruiker een verkeerde code invoert, neemt de wachttijd geleidelijk aan toe (1 min, 2 min, 4 min, 8 min, 16 min, 30 min, 1 uur, 2 uur, 4 uur, 8 uur, 16 uur en 24 uur), tot een maximum van 24 uur.

De wachttijd wordt op het display getoond met het opschrift "Radio blocked/wait". Als dit opschrift is verdwenen, kan de code opnieuw worden ingevoerd.

Paspoort autoradio Dit document is het eigendomsbewijs van de autoradio. Op het paspoort van de autoradio staan het model, het serienummer en de geheime code aangegeven.

BELANGRIJK Bewaar dit autoradiopaspoort op een veilige plek, zodat bij diefstal van de radio de betreffende informatie aan de bevoegde instanties gegeven kan worden.

Neem, in geval van zoekraken van het paspoort van de autoradio, contact op met het Fiat Servicenetwerk, neem uw identiteitsbewijs en de eigendomsdocumenten van uw auto mee.

Zie ook:

Renault Clio. Renault card afstandsbediening: gebruik
Ontgrendelen van de portieren Druk op de knop 1. Het ontgrendelen ziet u aan het één keer oplichten van de knipperlichten en de zijknipperlichten. Als alleen ontgrendeling van ...

Renault Clio. Ruitenwisserbladen
Vervangen van de ruitenwisserbladen voor 1 Contact uit, trek de ruitenwisserarm 2 omhoog; kantel het blad 1. Zet het lipje 3 naar beneden, door aan elke kant A te drukken. Duw ...

Auto's: