Auto's:

Mazda 2: Weergave - Bediening van de compact disc (CD)
speler - Audioset
[Type A (niet-aanraakscherm)] - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Weergave

Druk de mediatoets ( ) in om over te schakelen naar de CD-modus en start de weergave.

OPMERKING De CD modus kan niet gekozen worden als er geen CD is ingestoken.

Pauze Druk voor het stopzetten van de weergave op de weergave/pauzetoets ( 4 ).

Druk nogmaals op de toets om de weergave te hervatten.

Snelvooruitspoelen/Terugspoelen Houd de snelvooruitspoeltoets ( ) ingedrukt om met hoge snelheid een spoor in voorwaartse richting te doorlopen.

Houd de terugspoeltoets ( ) ingedrukt om met hoge snelheid een spoor in achterwaartse richting te doorlopen.

Spooraftasting Druk eenmaal op de spoor vooruit toets ( ) om vooruit te gaan naar het begin van het volgende spoor.

Druk op de spoor terug toets ( ) binnen enkele seconden na het begin van de weergave om het begin van het vorige spoor op te zoeken.

Druk op de spoor terug toets ( ) nadat enkele seconden zijn verstreken om de weergave vanaf het begin van het huidige spoor te starten.

Mapzoeken (tijdens MP3/WMA/AAC CD weergave) Druk voor het veranderen naar de vorige map op de map omlaag toets ( ), of druk op de map omhoog toets ( ) om door te gaan naar de volgende map.

Muziek scan

Tijdens muziek CD weergave Deze functie scant de titels op een CD en speelt 10 seconden van elk nummer af om u te helpen het nummer te vinden dat u wilt beluisteren.

Houd tijdens weergave de scan-toets ( ) ingedrukt om de scanweergavefunctie te activeren (het spoornummer gaat knipperen). Houd de scan-toets ( ) nogmaals ingedrukt om de scan-weergave te annuleren.

Tijdens MP3/WMA/AAC CD weergave Deze functie scant de titels in een map die op dat moment wordt afgespeeld en speelt 10 seconden van elk nummer af om u te helpen het nummer te vinden dat u wilt beluisteren. Houd tijdens weergave de scan-toets ( ) ingedrukt om de scanweergavefunctie te activeren (het spoornummer gaat knipperen).

Houd de scan-toets ( ) nogmaals ingedrukt om de scan-weergave te annuleren.

OPMERKING Als het apparaat op scan blijft ingesteld, zal de normale weergave hervat worden bij het punt waar scan gekozen werd.

Herhaalde weergave

Tijdens muziek CD weergave

1. Druk op de herhaaltoets ( 1 ) tijdens weergave om het huidige spoor bij herhaling weer te geven. " TRACK RPT " wordt getoond ( wordt getoond naast RPT aan de onderkant van het displaygedeelte).

2. Druk nogmaals op de toets om de herhaalde weergave uit te schakelen.

Tijdens MP3/WMA/AAC CD weergave

(Spoor herhalen)

1. Druk op de herhaaltoets ( 1 ) tijdens weergave om het huidige spoor bij herhaling weer te geven. " TRACK RPT " wordt getoond ( wordt getoond naast RPT aan de onderkant van het displaygedeelte).

2. Druk voor het annuleren van de herhaalde weergave na 3 seconden nogmaals op de toets.

(Map herhalen)

1. Druk op de herhaaltoets ( 1 ) tijdens weergave en druk vervolgens binnen 3 seconden nogmaals op de toets om de sporen in de huidige map bij herhaling weer te geven. " FOLDER RPT " wordt getoond ( wordt getoond naast RPT aan de onderkant van het displaygedeelte).

2. Druk nogmaals op de toets om de herhaalde weergave uit te schakelen.

Willekeurige weergave

Sporen worden willekeurig geselecteerd en weergegeven.

Tijdens muziek CD weergave

1. Druk op de willekeurige weergavetoets ( 2 ) tijdens weergave om de sporen op de CD in willekeurige volgorde weer te geven. " DISC RDM " wordt getoond ( wordt getoond naast RDM aan de onderkant van het displaygedeelte).

2. Druk nogmaals op de toets om de weergave in willekeurige volgorde uit te schakelen.

Tijdens MP3/WMA/AAC CD weergave

(Map willekeurig)

1. Druk op de willekeurige weergavetoets ( 2 ) tijdens weergave om de sporen in de map in willekeurige volgorde weer te geven. " FOLDER RDM " wordt getoond ( wordt getoond naast RDM aan de onderkant van het displaygedeelte).

2. Druk voor het annuleren van de weergave in willekeurige volgorde na 3 seconden nogmaals op de toets.

(CD willekeurig)

1. Druk op de willekeurige weergavetoets ( 2 ) tijdens weergave en druk vervolgens binnen 3 seconden nogmaals op de toets om de sporen op de CD in willekeurige volgorde weer te geven. " DISC RDM " wordt getoond ( wordt getoond naast RDM aan de onderkant van het displaygedeelte).

2. Druk nogmaals op de toets om de weergave in willekeurige volgorde uit te schakelen.

Zie ook:

Fiat Punto. Elektrische stuurbekrachtiging dualdrive
Dit systeem werkt alleen als de contactsleutel in de stand MAR staat en bij draaiende motor. De stuurinrichting zorgt ervoor dat de benodigde kracht voor het verdraaien van het stuurwiel wordt ...

Skoda Fabia. Belangrijke aanwijzingen
Inleiding ATTENTIE Het infotainment alleen zo gebruiken, dat u in elke verkeerssituatie de wagen volledig onder controle hebt (bv. tijdens het rijden geen tekstberichten schrijven, ...

Auto's: