Auto's:

Mazda 2: Weergave van verzoek opschakelen/terugschakelen (handgeschakelde
versnellingsbak) - Mazda Radar Cruise Control (MRCC)
systeem - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Weergave van verzoek opschakelen/terugschakelen (handgeschakelde versnellingsbak)

Mazda 2 / Mazda 2 - Instructieboekje / Tijdens het rijden / i-ACTIVSENSE / Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem / Weergave van verzoek opschakelen/terugschakelen (handgeschakelde versnellingsbak)

Het is mogelijk dat tijdens de werking van het Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem de weergave van het verzoek opschakelen of terugschakelen op de Active Driving Display getoond wordt. Wanneer dit gebeurt dient u de versnelling over te schakelen omdat de schakelstand niet juist is.

Verzoek Display
Opschakelen
Terugschakelen

 

OPMERKING
  • Als de versnelling niet opgeschakeld wordt hoewel de verzoekindicatie voor het opschakelen wordt getoond, wordt de motor overbelast en bestaat de kans dat het Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem automatisch geannuleerd wordt omdat anders motorschade zou kunnen ontstaan.
  • Als versnelling niet teruggeschakeld wordt hoewel de verzoekindicatie voor het terugschakelen wordt getoond, bestaat de kans dat het Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem automatisch geannuleerd wordt omdat anders de motor zou kunnen afslaan.
Zie ook:

Mazda 2. Schakelstand-indicatielampje
Het schakelstand-indicatielampje dient als hulp voor vermindering van het brandstofverbruik en het verkrijgen van betere rijprestaties. Deze toont de gekozen schakelstand in de instrumentengroep ...

KIA Rio. Hoeveelheid koudemiddel en compressorolie controleren
Als er te weinig koudemiddel in het systeem zit, neemt de koelcapaciteit van de airconditioning af. Een teveel aan koudemiddel heeft ook nadelige effecten op de werking van de airconditioning. ...

Auto's: