Auto's:

Mazda 2: Tijdelijk annuleren van het systeem - Afstelbare snelheidsbegrenzer - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Tijdelijk annuleren van het systeem

Het systeem wordt tijdelijk geannuleerd (standby status) wanneer een van de volgende handelingen wordt uitgevoerd terwijl de afstelbare snelheidsbegrenzer getoond wordt.

Met kruissnelheidsregelaar Druk op de RES /+ schakelaar om de werking te hervatten bij de voorheen ingestelde snelheid. De afstelbare snelheidsbegrenzerdisplay wordt blijvend getoond.

Met Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem Druk op de RES schakelaar om de werking te hervatten bij de voorheen ingestelde snelheid.

De afstelbare snelheidsbegrenzerdisplay wordt blijvend getoond.

OPMERKING
  • (Met kruissnelheidsregelaar) De ingestelde snelheid kan ingesteld worden door het indrukken van de SET- schakelaar terwijl het systeem in de standby status verkeert.

    (Met Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem) De ingestelde snelheid kan ingesteld worden door het indrukken van de SET+ of SET- schakelaar terwijl het systeem in de standby status verkeert.

  • De afstelbare snelheidsbegrenzer wordt niet geannuleerd door het intrappen van het rempedaal.
Zie ook:

Mazda 2. Voorruitenwissers
Schakel de ruitenwissers in door de hendel omhoog of omlaag te drukken. Met intervalruitenwisser Ruitenwissers met regelbare intervalwerking Zet de hendel in de intervalstand en kies de int ...

Toyota Yaris. Aan/uit-schakelaar airbag
Met dit systeem kan de voorpassagiersairbag worden uitgeschakeld. Schakel deze airbags alleen uit als er een baby- of kinderzitje op de voorpassagiersstoel gebruikt wordt. Controlelampje PA ...

Auto's: