Auto's:

Mazda 2: Tijdelijk annuleren van het systeem - Afstelbare snelheidsbegrenzer - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Tijdelijk annuleren van het systeem

Het systeem wordt tijdelijk geannuleerd (standby status) wanneer een van de volgende handelingen wordt uitgevoerd terwijl de afstelbare snelheidsbegrenzer getoond wordt.

Met kruissnelheidsregelaar Druk op de RES /+ schakelaar om de werking te hervatten bij de voorheen ingestelde snelheid. De afstelbare snelheidsbegrenzerdisplay wordt blijvend getoond.

Met Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem Druk op de RES schakelaar om de werking te hervatten bij de voorheen ingestelde snelheid.

De afstelbare snelheidsbegrenzerdisplay wordt blijvend getoond.

OPMERKING
  • (Met kruissnelheidsregelaar) De ingestelde snelheid kan ingesteld worden door het indrukken van de SET- schakelaar terwijl het systeem in de standby status verkeert.

    (Met Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem) De ingestelde snelheid kan ingesteld worden door het indrukken van de SET+ of SET- schakelaar terwijl het systeem in de standby status verkeert.

  • De afstelbare snelheidsbegrenzer wordt niet geannuleerd door het intrappen van het rempedaal.
Zie ook:

Mazda 2. Kilometerteller, dagteller en dagtellerkeuzeschakelaar
Door het indrukken van de keuzeschakelaar kan de displayaanduiding beurtelings veranderd worden van kilometerteller naar dagteller A naar dagteller B en vervolgens terug naar kilometerteller wann ...

Toyota Yaris. Ondersteunende systemen
Om de veiligheid en de prestaties tijdens het rijden te verbeteren is uw auto uitgerust met de volgende systemen die automatisch in werking treden als de omstandigheden daar om vragen. Houd e ...

Auto's: