Auto's:

Mazda 2: Overschakelen van de display
(alleen AVRCP Ver. 1.3) - Bluetooth audio - Audioset
[Type A (niet-aanraakscherm)] - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Overschakelen van de display (alleen AVRCP Ver. 1.3)

Telkens wanneer tijdens weergave op de teksttoets ( 3 ) wordt gedrukt verandert de informatie die op de audiodisplay wordt getoond als volgt.

Toets Informatie die op de audiodisplay wordt getoond
Verstreken tijd
Albumnaam
Muziekstuknaam
Artiestnaam

 

OPMERKING
  • Als de titelinformatie niet beschikbaar is, zal " NO TITLE " op de display worden getoond.
  • Bepaalde tekens kunnen op deze installatie niet getoond worden.

    Niet-toonbare tekens worden aangegeven door een sterretje ( ).

Display scrollen Alleen 13 lettertekens kunnen gelijktijdig worden getoond. Houd voor het tonen van de rest van de lettertekens van een lange titel de teksttoets (3) ingedrukt. De display toont de volgende 13 lettertekens. Houd de teksttoets (3) nogmaals ingedrukt nadat de laatste 13 lettertekens getoond zijn om terug te keren naar het begin van de titel.

Zie ook:

Mazda 2. Mobiele telefoons
Waarschuwing voor het gebruik van mobiele telefoons WAARSCHUWING Houd u aan de wettelijke regelingen in uw land betreffende het gebruik van communicatieapparatuur in auto's: Het is gevaarlij ...

Skoda Fabia. Wagenspecifieke gegevens afhankelijk van het motortype
Inleiding voor het onderwerp De aangegeven waarden zijn vastgesteld aan de hand van regels en onder omstandigheden die door wettelijke of technische voorschriften voor de bepaling van bedrijfsg ...

Auto's: