Auto's:

Mazda 2: Onderhoud van plastic onderdelen - Verzorging van het interieur - Verzorging van het uiterlijk - Onderhoud en verzorging - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Onderhoud van plastic onderdelen

OPGELET Gebruik geen polijstmiddelen.

Afhankelijk van de bestanddelen van het product, kunnen deze verkleuring, vlekken, barsten of afschilfering van de laklaag veroorzaken.

Onderhoud van de bovenkant van het instrumentenpaneel

1. Reinig het verontreinigde gedeelte met een zachte doek die gedompeld is in een oplossing van een zacht schoonmaakmiddel (ongeveer 5%) en water.

2. Veeg het resterende reinigingsmiddel weg met behulp van een doek die is gedompeld in schoon water en goed is uitgewrongen.

Onderhoud van de Active Driving Display *

Het buitenoppervlak van de combiner en de spiegel zijn voorzien van een speciale laag. Gebruik bij het reinigen ervan geen harde, grove doek of schoonmaakmiddel.

Gebruik een gladde, zachte doek.

Als een chemisch oplosmiddel op de combiner of spiegel is terechtgekomen, dit onmiddellijk afvegen. Anders bestaat de kans dat deze worden beschadigd en dat de buitenste laag bekrast wordt.

Onderhoud van het paneel

Als een paneel verontreinigd is geraakt, dit afvegen met een zachte doek die is gedompeld in schoon water en goed is uitgewrongen.

Volg onderstaande procedure als bepaalde delen verdere reiniging behoeven:

1. Reinig het verontreinigde gedeelte met een zachte doek die gedompeld is in een oplossing van een zacht schoonmaakmiddel (ongeveer 5 %) en water.

2. Veeg het resterende reinigingsmiddel weg met behulp van een doek die is gedompeld in schoon water en goed is uitgewrongen.

OPMERKING Wees bijzonder voorzichtig bij het reinigen van panelen met glanzende oppervlakken en metalen onderdelen zoals plaatwerk, aangezien deze gemakkelijk bekrast worden.
Zie ook:

Skoda Fabia. Inleidende informatie
Inleiding Geldt voor het infotainment Amundsen, Bolero.  afb. 174 Informatie over SmartLink op de ŠKODA-internetpagina's SmartLink biedt de mogelijkheid om gecertificeerde applicaties v ...

Peugeot 208. Automatische transmissie
De transmissie is onderhoudsvrij (olie verversen niet noodzakelijk). Remblokken De slijtage van de remblokken is sterk afhankelijk van de rijstijl, vooral bij stadsverkeer en veel korte ritten. ...

Auto's: