Auto's:

Mazda 2: Leegraken van de brandstoftank
(SKYACTIV-D 1.5) - Starten in noodgevallen - Als er zich een probleem voordoet - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Leegraken van de brandstoftank (SKYACTIV-D 1.5)

OPGELET Probeer de motor niet langer dan telkens 10 seconden achtereen te starten. Dit om schade aan de startmotor te voorkomen.

Indien de motor weigert te starten, ongeveer 20 seconden wachten alvorens opnieuw te proberen.

Als de brandstoftank van uw auto is leeggeraakt, tenminste 10 liter brandstof bijvullen en de motor opnieuw proberen te starten. Aangezien er lucht in de brandstofleidingen kan terecht komen wanneer de brandstoftank van uw wagen leegraakt, bestaat de kans dat het langer duurt voordat uw motor weer start. Als de motor de eerste keer niet start, probeer het dan nog een paar maal. Als de motor dan nog steeds niet wil starten, contact opnemen met een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur.

Zie ook:

Mazda 2. Wissen van een apparaat (Bluetooth audio)
1. Selecteer met behulp van de audioregelknop de paring verwijderen modus " PAIR DELETE " in de " BT SETUP " modus. (Zie voor bijzonderheden "Instellen van Bluetooth audioapparatuur".) 2. Dru ...

Opel Corsa. Mistlampen
U kunt de lampen bereiken langs de onderkant van de auto. Draai de lamphouder linksom en verwijder deze uit de reflector. Klik de lampfitting los van de stekker door op de borgnok te ...

Auto's: