Auto's:

Mazda 2: Inleiding - Bluetooth - Audioset
[Type A (niet-aanraakscherm)] - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Inleiding

Beschrijving van Bluetooth handsfree Wanneer Bluetooth apparatuur (mobiele telefoon) op de Bluetooth eenheid van de auto wordt aangesloten via draadloze verbinding, is het mogelijk telefoongesprekken te voeren of te ontvangen met behulp van de sprekentoets, opneemtoets, ophangtoets op de audiobedieningsschakelaar of door bediening van de middendisplay. Als bijvoorbeeld de apparatuur (mobiele telefoon) zich in uw jaszak bevindt, kunt u bellen zonder de apparatuur (mobiele telefoon) uit uw zak te hoeven nemen en deze rechtstreeks te bedienen.

Beschrijving van Bluetooth audio Wanneer draagbare audioapparatuur welke uitgerust is met de Bluetooth communicatiefunctie met de auto wordt gepaard, kunt u via de luidsprekers van de auto luisteren naar muziek welke op de gepaarde draagbare audioapparatuur is opgeslagen. Het is niet nodig de draagbare audioapparatuur aan te sluiten op de ingangsaansluiting voor externe apparatuur van de auto. Gebruik na het programmeren het audiobedieningspaneel van de auto om audio af te spelen/stop te zetten.

OPMERKING
  • Voor uw veiligheid kan apparatuur enkel gepaard worden wanneer de auto geparkeerd is. Als de auto in beweging komt zal de paringprocedure beëindigd worden. Parkeer de auto op een veilige plaats alvorens de apparatuur te paren.
  • Het communicatiebereik van apparatuur welke met Bluetooth is uitgerust is ongeveer 10 m of minder.
  • Ook al is Bluetooth niet aangesloten, is basisbediening van de audio-installatie mogelijk door middel van spraakopdrachten.
  • Om veiligheidsredenen is tijdens het rijden bediening van de middendisplay uitgeschakeld. Echter items die niet in grijs worden getoond kunnen tijdens het rijden bediend worden met behulp van de commanderschakelaar.

 

OPGELET Bepaalde Bluetooth mobiele apparatuur is niet compatibel met de auto. Raadpleeg een officiële Mazda reparateur, Mazda's telefonische klantenservice of website voor informatie betreffende compatibiliteit van Bluetooth mobiele apparatuur:

Telefoon:

(Duitsland) 0800 4263 738 (8:00-18:00 Middeneuropese tijd)

(Behalve Duitsland) 00800 4263 7383 (8:00-18:00 Middeneuropese tijd)

(Wereldwijd) +49 (0) 6838 907 287 (8:00-18:00 Middeneuropese tijd)

Web: http://www.mazdahandsfree.com

Bluetooth specificatie van toepassing (Aanbevolen) Ver. 2.0

Zie ook:

KIA Rio. Stoelen
Bestuurdersstoel (1) Vooruit en achteruit (2) Rugleuningverstelling (3) Zittinghoogte* (4) Hoofdsteun Passagiersstoel 5) Vooruit en achteruit (6) Rugleuningverstelling (7) Hoofdsteun Achter ...

Mazda 2. Berichten ontvangen en beantwoorden (alleen beschikbaar bij telefoons die compatibel zijn met e-mail/SMS)
SMS (Korte Berichten Service) berichten en e-mail die ontvangen wordt door aangesloten apparatuur kunnen gedownload, weergegeven en afgespeeld (door het systeem uitgelezen) worden. Ook kunnen a ...

Auto's: