Auto's:

Mazda 2: Indicatielampje voor lage
motorkoelvloeistoftemperatuur
(Blauw) - Waarschuwings/indicatielampjes - Instrumentengroep en display - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Indicatielampje voor lage motorkoelvloeistoftemperatuur (Blauw)

Mazda 2 / Mazda 2 - Instructieboekje / Tijdens het rijden / Instrumentengroep en display / Waarschuwings/indicatielampjes / Indicatielampje voor lage motorkoelvloeistoftemperatuur (Blauw)

Het lampje brandt continu wanneer de motorkoelvloeistoftemperatuur laag is en gaat uit nadat de motor warmgedraaid is.

Als het indicatielampje voor lage motorkoelvloeistoftemperatuur blijft branden nadat de motor voldoende is opgewarmd, bestaat de kans dat de temperatuursensor defect is. Raadpleeg een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur.

Zie ook:

Mazda 2. Bescherming van holle ruimten
De holle ruimten zijn in de fabriek met een anti-roestmiddel behandeld. De levensduur van de carrosserie kan echter worden verlengd door na in gebruikname van de auto deze plaatsen een aanvullende ...

Skoda Fabia. Algemene aanwijzingen
Inleiding voor het onderwerp In dit hoofdstuk van het instructieboekje vindt u belangrijke informatie met betrekking tot het thema passieve veiligheid. We hebben hier alles samengevat wat u bv. o ...

Auto's: