Auto's:

Mazda 2: Moersleutelindicatielampje - Waarschuwings/indicatielampjes - Instrumentengroep en display - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Moersleutelindicatielampje

Wanneer het contact op ON wordt gezet, gaat het moersleutelindicatielampje branden en vervolgens na enkele seconden uit.

Het moersleutelindicatielampje gaat branden wanneer het tijd is voor een vooringestelde periodieke onderhoudsbeurt. Controleer de gegevens en voer het onderhoud uit.

Zie Onderhoudsmonitor.

SKYACTIV-D 1.5

Het moersleutelindicatielampje gaat onder de volgende omstandigheden branden:

Controleer de motorolie. Zie Controle van het motoroliepeil.

Vervang de motorolie als het moersleutelindicatielampje niet uitgaat, alhoewel het motoroliepeil in het normale bereik is.

OPMERKING
  • Afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de auto is het mogelijk dat het moersleutelindicatielampje om een andere reden gaat branden dan de vooringestelde periodieke onderhoudsbeurt.
  • Telkens wanneer de motorolie wordt ververst, is het nodig de motorstuureenheid van de auto terug te stellen.

    Uw officiële Mazda reparateur kan de motorstuureenheid voor u terugstellen of zie voor Terugstellen van de motorstuureenheid.

Zie ook:

Mazda 2. Radio data systeem (RDS)
OPMERKING Het radio data systeem (RDS) werkt niet als dit zich buiten het servicegebied van het systeem bevindt. Alternatieve frequentie (AF) AF functioneert voor de FM zenders. Druk op de ...

Peugeot 208. PEUGEOT Connect Nav
De beschreven functies en instellingen kunnen afwijken van die van het systeem in uw auto. Om veiligheidsredenen mag de bestuurder handelingen die de volle aandacht vragen, zoals het koppelen van ...

Auto's: