Auto's:

Mazda 2: Bescherming van holle ruimten - Verzorging van de carrosserie - Verzorging van het uiterlijk - Onderhoud en verzorging - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Bescherming van holle ruimten

De holle ruimten zijn in de fabriek met een anti-roestmiddel behandeld. De levensduur van de carrosserie kan echter worden verlengd door na in gebruikname van de auto deze plaatsen een aanvullende behandeling te geven.

Het wordt aanbevolen omtrent verdere bescherming een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur te raadplegen.

Onderhoud van verchroomde en aluminium onderdelen

OPGELET Gebruik geen staalwol, schuurmiddelen of sterke reinigingsmiddelen welke in hoge mate alkali of bijtende bestanddelen bevatten op onderdelen van chroom of geanodiseerd aluminium. Dit kan beschadiging van de beschermlaag tot gevolg hebben alsmede verkleuring of aantasting van de laklaag.

Chassiscoating

Deze speciale chassiscoating is aangebracht op de meest kritieke onderdelen van het chassis om de auto te beschermen tegen beschadiging door chemicaliën of steenslag. Deze coating wordt echter na verloop van tijd aangetast.

Controleer de coating dus op gezette tijden.

Raadpleeg voor het geval reparaties noodzakelijk zijn een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur. Zij zijn voor wat betreft de uitvoering van reparaties goed geïnformeerd.

Zie ook:

Mazda 2. Wissen van een apparaat (Bluetooth audio)
1. Selecteer met behulp van de audioregelknop de paring verwijderen modus " PAIR DELETE " in de " BT SETUP " modus. (Zie voor bijzonderheden "Instellen van Bluetooth audioapparatuur".) 2. Dru ...

Opel Corsa. Klimaatregeling
Verwarmbare achterruit indrukken om verwarming in te schakelen. Verwarmbare achterruit. Verwarmde voorruit. Verwarmbare buitenspiegels Met schakelt u ook de verwarmbare buitenspiegels in. ...

Auto's: