Auto's:

Mazda 2: Activering/deactivering - Afstelbare snelheidsbegrenzer - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Activering/deactivering

OPMERKING Wanneer het contact uit wordt gezet, wordt de systeemtoestand aangehouden die bestond alvorens het werd uitgeschakeld.

Als bijvoorbeeld het contact uit wordt gezet terwijl de afstelbare snelheidsbegrenzer in werking is, zal het systeem gebruiksklaar zijn wanneer het contact de volgende keer op ON gezet wordt.

Activering

Druk op de MODE schakelaar om het systeem te bedienen. Het scherm van de afstelbare snelheidsbegrenzer verschijnt en de hoofdindicatie van de afstelbare snelheidsbegrenzer (wit) gaat branden.

OPMERKING Wanneer na het indrukken van de MODE schakelaar de kruissnelheidsregelaar of het Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem in werking is gesteld, de MODE schakelaar nogmaals indrukken om over te schakelen naar de afstelbare snelheidsbegrenzer.

Deactivering

Voer de volgende bediening uit om het systeem te deactiveren:

Wanneer een kruissnelheid is ingesteld (indicatie (wit)/indicatielampje (groen) van instelfunctie van afstelbare snelheidsbegrenzer gaat branden) Houd de OFF/CAN schakelaar lang ingedrukt of druk 2 maal op de OFF/CAN schakelaar.

Het scherm van de afstelbare snelheidsbegrenzer wordt niet langer getoond en de indicatie (wit)/indicatielampje (groen) van de instelfunctie van de afstelbare snelheidsbegrenzer gaat uit.

Wanneer geen kruissnelheid is ingesteld (hoofdindicatie van afstelbare snelheidsbegrenzer (wit) gaat branden) Druk op de OFF/CAN schakelaar. Het scherm van de afstelbare snelheidsbegrenzer verdwijnt en de hoofdindicatie van de afstelbare snelheidsbegrenzer (wit) gaat uit.

OPMERKING Wanneer de MODE schakelaar wordt ingedrukt terwijl de afstelbare snelheidsbegrenzer in werking is, schakelt het systeem over naar de kruissnelheidsregelaar of het Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem.
Zie ook:

Peugeot 208. Audio-instellingen
Druk op om het menu Audioinstellingen weer te geven. De volgende instellingen zijn mogelijk: AMBIANCE, BASS, TREBBLE, LOUDNESS, BALANCE, AUTOMATISCHE VOLUMEREGELING. Kies de te wi ...

KIA Rio. Radio
FM/AM (met RDS) DAB (indien van toepassing) Radio Schakelen tussen FM, AM en DAB*. * indien van toepassing List (lijst) Alle beschikbare zenders bekijken. Voorkeuzezenders ...

Auto's: