Auto's:

Mazda 2: Waarschuwingspieptoon van snelheidsbegrenzer - Afstelbare snelheidsbegrenzer - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Waarschuwingspieptoon van snelheidsbegrenzer

Aangegeven in instrumentengroep Als de rijsnelheid de ingestelde snelheid met ongeveer 3 km/h of meer overschrijdt, wordt er continu een waarschuwingstoon gegeven en gaat de afstelbare snelheidsbegrenzerdisplay tegelijkertijd knipperen. De waarschuwingstoon klinkt en de display knippert totdat de rijsnelheid afneemt tot de ingestelde snelheid of minder.

Aangegeven in Active Driving Display Als de rijsnelheid de ingestelde snelheid met ongeveer 3 km/h of meer overschrijdt, wordt er continu een waarschuwingstoon gegeven en gaat de afstelbare snelheidsbegrenzerdisplay tegelijkertijd knipperen. De indicatie stopt met knipperen en blijft constant aan als de rijsnelheid de ingestelde snelheid met ongeveer 3 km/h of meer blijft overschrijden en de indicatie en de waarschuwingstoon blijven aan totdat de snelheid van de auto tot de ingestelde snelheid of lager is verminderd.

Controleer of de omgeving veilig is en stel de rijsnelheid af door het rempedaal in te trappen. Houd ook een veiliger afstand aan ten opzichte van achteropkomende voertuigen.

Waarschuwingspieptoon van snelheidsbegrenzer

OPGELET

(Met kruissnelheidsregelaar) Als de ingestelde snelheid ten opzichte van de huidige ingestelde rijsnelheid verlaagd wordt door het indrukken van de SET- of RES /+ schakelaar, wordt de waarschuwingszoemer gedurende ongeveer 30 seconden niet geactiveerd als de rijsnelheid 3 km/h sneller is dan de nieuw ingestelde snelheid. Wees voorzichtig de ingestelde snelheid niet te overschrijden.

(Met Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem) Als de ingestelde snelheid ten opzichte van de huidige ingestelde rijsnelheid verlaagd wordt door het indrukken van de SET- of RES schakelaar, wordt de waarschuwingszoemer gedurende ongeveer 30 seconden niet geactiveerd als de rijsnelheid 3 km/h sneller is dan de nieuw ingestelde snelheid. Wees voorzichtig de ingestelde snelheid niet te overschrijden.

 

OPMERKING Wanneer het systeem tijdelijk wordt geannuleerd door het volledig intrappen van het gaspedaal, toont de afstelbare snelheidsbegrenzerdisplay de annuleringsdisplay. Als de rijsnelheid de ingestelde snelheid met ongeveer 3 km/h of meer overschrijdt terwijl de annuleringsdisplay wordt getoond, gaat de ingestelde snelheid display knipperen maar wordt er geen waarschuwingstoon gegeven.
Zie ook:

KIA Rio. Rijden in de winter
De slechtere weersomstandigheden in de winter leiden tot meer slijtage en andere problemen. Volg onderstaande aanwijzingen om de problemen tijdens het rijden in de winter tot een minimum t ...

Mazda 2. Waarschuwingszoemer voor systeem van airbag/voorspanners van veiligheidsgordels
Als er een probleem is met de systemen van de airbag/voorspanners van veiligheidsgordels en het oplichten van het waarschuwingslampje, zal er elke minuut gedurende ongeveer 5 seconden een waarsch ...

Auto's: