Auto's:

KIA Rio: Stoelverwarming - Overige voorzieningen - Kenmerken van uw auto - KIA Rio - InstructieboekjeKIA Rio: Stoelverwarming

Overige voorzieningen

Met de stoelverwarming kunnen de voorstoelen bij lage buitentemperaturen verwarmd worden.

During mild weather or under conditions where the operation of the seat warmer is not needed, keep the switches in the "OFF" position.

■ Voorstoel

Overige voorzieningen

AANWIJZING Als de schakelaars voor de stoelverwarming in stand AAN staan, schakelt de stoelverwarming automatisch aan of uit, afhankelijk van de temperatuur van de stoel.

 

OPMERKING

 • Gebruik voor het reinigen van de stoelen geen organisch oplosmiddel, zoals thinner, alcohol of wasbenzine. Hierdoor kan de stoelverwarming en de stoel zelf beschadigd worden.
 • Plaats geen isolerende materialen zoals dekens, kussens of hoezen op de stoel wanneer de stoelverwarming is ingeschakeld.

  Dit kan leiden tot oververhitting.

 • Plaats geen zware of scherpe voorwerpen op stoelen die zijn voorzien van stoelverwarming.

  Hierdoor kunnen de onderdelen van de stoelverwarming beschadigd raken.

 • Wijzig de bekleding van de stoel niet. Anders kan de stoelverwarming of -ventilatie beschadigd raken.

 

WAARSCHUWING - Verbranding door de stoelverwarming Wees erg voorzichtig bij het gebruik van de stoelverwarming vanwege het gevaar voor oververhitting, waardoor brand kan ontstaan. De stoelverwarming kan zelfs bij lage temperaturen brandwonden veroorzaken, vooral als de functie gedurende langere tijd wordt gebruikt. Vooral de volgende categorieën personen dienen erg voorzichtig te zijn:

 1. Kinderen, ouderen, gehandicapten en ziekenhuispatiënten
 2. Personen met een gevoelige huid
 3. Vermoeide personen
 4. Dronken personen
 5. Personen die onder invloed zijn van medicijnen die het reactievermogen verminderen of slaap opwekken
Zie ook:

Mazda 2. Registratie van de auto in het buitenland
Registratie van uw voertuig in het buitenland kan problemen opleveren afhankelijk ervan of het voertuig voldoet aan de specifieke emissie- en veiligheidsnormen van het land waarin het voertuig g ...

Mazda 2. Starten door aanduwen
Uw Mazda niet door aanduwen proberen te starten. WAARSCHUWING Nooit een auto door aanslepen proberen te starten: Het starten van een auto door aanslepen is gevaarlijk. Wanneer de motor ...

Auto's: