Auto's:

KIA Rio: Portiersloten van buitenaf vergrendelen/ontgrendelen - Portiersloten - Kenmerken van uw auto - KIA Rio - InstructieboekjeKIA Rio: Portiersloten van buitenaf vergrendelen/ontgrendelen

KIA Rio / KIA Rio - Instructieboekje / Kenmerken van uw auto / Portiersloten / Portiersloten van buitenaf vergrendelen/ontgrendelen

Mechanische sleutel

Portiersloten

Afstandsbediening/Smart Key

AANWIJZING

  • In een koud en nat klimaat werken de portiervergrendeling en portiermechanismen mogelijk niet door bevriezingsverschijnselen.
  • Als het portier een aantal keren snel achter elkaar wordt vergrendeld en weer ontgrendeld, ofwel met de sleutel ofwel met de schakelaar portiervergrendeling, zal de werking van het systeem tijdelijk worden onderbroken om beschadiging van de onderdelen te voorkomen.

 

WAARSCHUWING

  • Als u het portier niet goed sluit, kan het portier weer opengaan.
  • Wees voorzichtig bij het sluiten van het portier en let erop dat er geen lichaamsdelen bekneld kunnen raken.

 

WAARSCHUWING Als mensen langer in de auto moeten blijven bij zeer hoge of lage buitentemperaturen, bestaat er kans op letsel of levensgevaar.

Vergrendel de auto niet van buiten af wanneer er mensen inzitten.

 

OPMERKING Open en sluit de portieren niet te vaak en gebruik geen overmatige kracht bij het sluiten als het portiersluitingsmechanisme actief is.

Wat te doen in noodgevallen (indien van toepassing)

Portiersloten

Als de schakelaar centrale vergrendeling niet werkt, kunnen de portieren alleen van buitenaf met de contactsleutel worden vergrendeld.

De portieren zonder portierslot aan de buitenzijde kunnen als volgt vergrendeld worden;

  1. Open het portier.
  2. Steek de sleutel in het noodportierslot en draai de sleutel horizontaal om te vergrendelen (1).
  3. Sluit het portier op de juiste manier.
AANWIJZING Wanneer de achterklep is gesloten en de schakelaar van de portiervergrendeling niet werkt, kunt u de achterklep niet openen.
Zie ook:

Toyota Yaris. Roetfilter
Als er zich een vooraf bepaalde hoeveelheid afzetting in het filter bevindt, wordt het filter automatisch gereinigd. Reinigen van het roetfilter Het roetfilter wordt indien nodig gereinigd, afh ...

KIA Rio. Mistlampen vóór
De mistlampen dienen voor een beter zicht onder omstandigheden waarbij het zicht sterk verminderd wordt door mist, regen, sneeuwval, enz. Zet de schakelaar mistlampen vóór (1) in stand O ...

Auto's: