Auto's:

Fiat Punto: Uitschakelen van de passagiersairbag: frontairbag borsten bekkenbescherming 
en frontzijairbag (zijairbag) - Aanvullend
veiligheidssysteem (SRS) -
airbags - Veiligheid - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Uitschakelen van de passagiersairbag: frontairbag borsten bekkenbescherming en frontzijairbag (zijairbag)

Fiat Punto / Fiat Punto - Instructieboekje / Veiligheid / Aanvullend veiligheidssysteem (SRS) - airbags / Uitschakelen van de passagiersairbag: frontairbag borsten bekkenbescherming en frontzijairbag (zijairbag)

(voor bepaalde versies/markten)

Als een kind in een kinderzitje dat achterstevoren op de voorstoel is geplaatst, vervoerd moet worden, schakel dan de frontairbag en de zijairbag aan de passagierszijde uit.

Het lampje blijft continu branden tot de frontairbag en de zijairbag aan de passagierszijde weer worden ingeschakeld.

Uitschakelprocedure airbag

Ga als volgt te werk met behulp van het display Setup Menu:

Tijdens de eerste seconden geeft het branden van het controlelampje niet de werkelijke toestand van de passagiersbescherming aan, maar wordt alleen de correcte werking ervan gecontroleerd. Als na de controle, die enkele seconden duurt, het lampje brandt, geeft het de beschermingsstatus van de passagiersairbag aan (passagiersbescherming uitgeschakeld: lampje blijft branden / passagiersbescherming ingeschakeld: lampje is uit).

FRONTAIRBAG PASSAGIERSZIJDE EN KINDERZITJES: BELANGRIJK

FRONTAIRBAG PASSAGIERSZIJDE EN KINDERZITJES: BELANGRIJK

Zie ook:

Renault Clio. Keuze van het kinderzitje
Kinderzitje "achterstevoren" Het hoofd van een baby is, naar verhouding, zwaarder dan dat van een volwassene en de nek is zeer kwetsbaar. Vervoer het kind zo lang mogelijk in deze stand (minst ...

KIA Rio. Afstellen koplamp en mistlamp voor
Afstellen koplampen Breng de banden op de voorgeschreven spanning en verwijder alle lading uit de auto behalve het reservewiel en het gereedschap. Laat iemand in de auto plaatsnemen ...

Auto's: