Auto's:

Fiat Punto: Mistlampen en mistachterlicht - Buitenverlichting - Kennismaking met de auto - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Mistlampen en mistachterlicht

Mistlampen (voor bepaalde versies/ markten) worden ingeschakeld als het stadslicht brandt, door op de knop fig. 18 te drukken en het lampje op het instrumentenpaneel gaat branden.

Druk nogmaals op de knop om de lichten uit te schakelen.

MISTLAMPEN EN MISTACHTERLICHT

Het mistachterlicht kan ingeschakeld worden als het dimlicht of het stadslicht en de mistlampen (waar aanwezig) branden, door op de knop fig. 18 te drukken Het controlelampje op het instrumentenpaneel gaat branden.

Het mistachterlicht wordt uitgeschakeld als de knop nogmaals wordt ingedrukt of door het dimlicht en/of mistlampen (waar aanwezig) uitgeschakeld worden.

Functie "Bochtverlichting": in de mistlampen (voor bepaalde versies/markten) zijn lampen ingebouwd die, wanneer het dimlicht brandt en de snelheid lager is dan 40 km/h, gaan branden bij een brede draaihoek van het stuurwiel of als er een richtingaanwijzer is ingeschakeld.

Deze lampen verbreden het zicht 's nachts aan de betreffende zijde.

BELANGRIJK

De dagrijlichten zijn een alternatief voor het dimlicht als overdag wordt gereden.

Het is tevens toegestaan in landen waar dit niet verplicht is.

De dagrijlichten mogen het dimlicht niet vervangen tijdens het rijden in het donker of in tunnels. Het gebruik van de dagrijlichten wordt geregeld door de wegenverkeerswetgeving van het land waar u rijdt. Neem de wettelijke voorschriften in acht.

Het gebruik van mistlampen en mistachterlampen wordt geregeld door de wegenverkeerswetgeving van het land waar u rijdt: neem de wettelijke voorschriften altijd in acht.

Zie ook:

Toyota Yaris. Radiateur, condensor en intercooler
Controleer de radiateur, condensor en intercooler en verwijder eventueel vuil. Als een van bovenstaande onderdelen extreem vuil is of als u niet zeker bent van de staat ervan, laat dan uw auto na ...

Mazda 2. Aanbrengen van wijzigingen en aanvullende apparatuur
Mazda kan niet garant staan voor de juiste werking van het startblokkeersysteem en het anti-diefstal beveiligingssysteem als er wijzigingen aan het systeem zijn aangebracht of als er aanvullende ...

Auto's: