Auto's:

Fiat Punto: Geprogrammeerd onderhoudsschema (Dieselversies) - Geprogrammeerd
onderhoud - Onderhoud en zorg - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Geprogrammeerd onderhoudsschema (Dieselversies)

Fiat Punto / Fiat Punto - Instructieboekje / Onderhoud en zorg / Geprogrammeerd onderhoud / Geprogrammeerd onderhoudsschema (Dieselversies)

De controles vermeld in het Geprogrammeerd Onderhoudsschema moeten, na het bereiken van 120.000 km/6 jaar, cyclisch herhaald worden te beginnen vanaf het eerste interval, daarna dezelfde intervallen aanhouden als daarvoor.

GEPROGRAMMEERD ONDERHOUDSSCHEMA (Dieselversies)

(1) Gebruik voor het bijvullen altijd uitsluitend de in het instructieboek vermelde vloeistoffen en controleer het systeem eerst op schade.

GEPROGRAMMEERD ONDERHOUDSSCHEMA (Dieselversies)

GEPROGRAMMEERD ONDERHOUDSSCHEMA (Dieselversies)

(2) Uitsluitend bij voertuigen voor ordehandhaving of beveiligingsdiensten.

GEPROGRAMMEERD ONDERHOUDSSCHEMA (Dieselversies)

(3) Het werkelijke interval voor de vervanging van de motorolie en het oliefilter is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van het voertuig en wordt aangegeven met een brandend lampje of een bericht op het instrumentenpaneel. Het mag echter nooit meer dan 2 jaar bedragen. Als het voertuig voornamelijk in de stad wordt gebruikt en/of zwaar wordt belast, dan moeten de motorolie en het filter elk jaar worden vervangen.

(4) Niet-stoffige gebieden: aanbevolen maximum aantal kilometers 120.000 km. De riem moet elke 6 jaar worden vervangen, ongeacht de afgelegde afstand.

Stoffige omgevingen en/of veeleisend gebruik (koude klimaten, veel stadsritten, langdurig stationair lopen van de motor): aanbevolen maximum aantal kilometers is 60.000 km. De riem moet elke 4 jaar worden vervangen, ongeacht de afgelegde afstand.

GEPROGRAMMEERD ONDERHOUDSSCHEMA (Dieselversies)

(5) Als het voertuig op brandstof rijdt van een kwaliteit die niet voldoet aan de betreffende Europese specificatie, moet dit filter om de 20.000 km vervangen worden (6) Als het voertuig gebruikt wordt in stoffige omgevingen, moet dit filter om de 20.000 km vervangen worden.

(7) De remvloeistof moet iedere twee jaar worden vervangen, ongeacht de kilometerstand.

(O) Aanbevolen werkzaamheden (●) Verplichte werkzaamheden

Zie ook:

Peugeot 208. Alarmsysteem
Het systeem bestaat uit de volgende typen beveiliging: - Uitwendige beveiliging Dit systeem houdt de te openen carrosseriedelen van de auto in de gaten. Het alarm gaat af als iemand een por ...

Mazda 2. Lekke band noodreparatieset
De lekke band noodreparatieset die bij uw Mazda wordt geleverd is voor een tijdelijke reparatie van een licht beschadigde lekke band welke veroorzaakt is door het rijden over spijkers of soortgel ...

Auto's: