Auto's:

Fiat Punto: Bagageruimte - Kennismaking met de auto - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Bagageruimte

OPENEN

Van buitenaf openen: druk op knop A fig. 32 op de achterklep.

OPENEN

Openen met de afstandsbediening: druk op toets op de afstandsbediening.

Van binnenuit openen in geval van nood: om de achterklep van binnenuit te openen, omdat de accu leeg is of als er een storing in het elektrische slot van de achterklep is, de achterbank volledig neerklappen, vanuit de bagageruimte, op hendel B fig. 33 drukken.

OPENEN

SLUITEN

Pak de handgreep aan de binnenkant van de achterklep en breng de klep omlaag, duw erop tot hij op zijn plaats vastklikt.

BELANGRIJK

Overschrijd nooit de maximaaltoegestane belading van de bagageruimte.

Zorg er tevens voor dat voorwerpen diein de bagageruimte en op de hoedenplankzijn geplaatst, goed vastgezet zijn om tevoorkomen dat deze na plotseling remmennaar voren komen, waardoor passagiersgewond zouden kunnen raken.

 

BELANGRIJK

Monteer geen extra voorwerpen op dehoedenplank of de achterklep(luidsprekers, spoilers, enz.), behalve indienaanbevolen door de fabrikant, om degoede werking van de gasveren van deachterklep zelf te garanderen.

Zie ook:

Peugeot 208. DAB- automatisch volgen FM
"DAB" is niet overal beschikbaar. Als het digitale signaal niet goed is, kunt u met "Automatisch volgen DAB-FM" dezelfde zender blijven beluisteren doordat het systeem automa ...

Peugeot 208. Wijzigen van de ingestelde snelheid
De ingestelde snelheid kan op twee manieren worden verhoogd. Zonder het gaspedaal te bedienen Druk op de toets SET +. Druk de toets kort in om de snelheid met 1 km/h te verhogen. Houd de to ...

Auto's: