Auto's:

Renault Clio: Overzicht van de installatie vijfdeursuitvoering en breakuitvoering - Isofix-bevestigingssysteem - Kinderzitjes - Ken uw auto - Renault Clio - InstructieboekjeRenault Clio: Overzicht van de installatie vijfdeursuitvoering en breakuitvoering

Renault Clio / Renault Clio - Instructieboekje / Ken uw auto / Kinderzitjes / Isofix-bevestigingssysteem / Overzicht van de installatie vijfdeursuitvoering en breakuitvoering

Overzicht van de installatie vijfdeursuitvoering en breakuitvoering

Door het gebruik van een niet bij de auto passend kinderveiligheidssysteem wordt de baby of het kind niet correct beschermd.

Het kan ernstig of zelfs dodelijk letsel oplopen.

Plaats verboden voor het installeren van dit type kinderzitje.

Kinderzitje bevestigd met behulp van de ISOFIX bevestiging

Plaats waar een ISOFIX kinderzitje is toegelaten.

De zitplaatsen achterin zijn voorzien van een verankering voor de bevestiging van een universeel ISOFIX kinderzitje vooruit.

De verankeringen bevinden zich voor de stoelen achterin in de kofferbak en voor de stoelen voorin op de rugleuning van de stoel.

De grootte van een ISOFIX kinderzitje wordt aangegeven door een letter:

In de tabel hieronder staat dezelfde informatie als op het overzicht op de volgende bladzijden, overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

KINDERZITJES: Isofix-bevestigingssysteem

X = Plaats niet toegestaan voor het installeren van een kinderzitje ISOFIX.
IUF/IL = Plaats toegestaan voor bevestiging door middel van ISOFIX-bevestigingen, indien aanwezig, van een kinderzitje dat goedgekeurd is als "Universeel/semi-universeel of specifiek voor een auto"; controleer of het gemonteerd kan worden.
(1) Een reiswieg wordt dwars in de auto geïnstalleerd en neemt ten minste twee zitplaatsen in beslag. Plaats het hoofd van het kind aan de tegenover het portier van de auto gelegen kant.
(2) Zet de voorstoel van de auto zo ver mogelijk naar voren om een kinderzitje achterstevoren te installeren, en zet deze daarna zo ver mogelijk terug zonder dat deze tegen het kinderzitje komt.
(3) Zet met het kinderzitje vooruit geplaatst de rugleuning van het kinderzitje tegen de rugleuning van de auto. Stel de hoogte van de hoofdsteun af of verwijder deze indien nodig. Zet de stoel vóór die van het kind niet verder naar achteren dan halverwege de stelrails en de rugleuning ervan niet schuiner dan 25º.
(4) Controleer of het kinderzitje of de voeten van het kind het goed vergrendelen van de voorstoel niet belemmeren. Raadpleeg de paragraaf "Voorstoel" in hoofdstuk 1.

Zie ook:

Mazda 2. Interieurverlichting
OPMERKING Laat wanneer de motor stop staat de verlichting niet gedurende langere tijd branden. Anders bestaat de kans dat de accu uitgeput raakt. Plafondlampen Schakelaarstand ...

Skoda Fabia. Koppeling en verbinding
Inleiding Om een telefoon met het infotainment te kunnen verbinden, moeten de beide apparaten met elkaar via Bluetooth® worden gekoppeld. Afhankelijk van het infotainmenttype kunnen maximaal 20 ...

Auto's: