Auto's:

Mazda 2: Zie Verzoekschakelaar-buitenwerking
waarschuwingspieptoon
(Met geavanceerde
afstandbediende
portiervergrendelingsfunctie) - In de volgende gevallen wordt een
waarschuwingszoemer
geactiveerd - Waarschuwings-/indicatielampjes en
waarschuwingszoemers - Als er zich een probleem voordoet - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Zie Verzoekschakelaar-buitenwerking waarschuwingspieptoon (Met geavanceerde afstandbediende portiervergrendelingsfunctie)

Mazda 2 / Mazda 2 - Instructieboekje / Als er zich een probleem voordoet / Waarschuwings-/indicatielampjes en waarschuwingszoemers / In de volgende gevallen wordt een waarschuwingszoemer geactiveerd / Zie Verzoekschakelaar-buitenwerking waarschuwingspieptoon (Met geavanceerde afstandbediende portiervergrendelingsfunctie)

Als de verzoekschakelaar wordt ingedrukt terwijl het portier open staat of niet goed is gesloten, of het contact niet op OFF is gezet en de sleutel is meegenomen, klinkt er gedurende ongeveer 2 seconden buiten een pieptoon om de bestuurder op de hoogte te stellen dat het portier of de achterklep/kofferruimte niet kan worden vergrendeld.

Sleutel in-bagageruimte/ kofferruimte-achtergelaten waarschuwingszoemtoon (Met geavanceerde afstandbediende portiervergrendelingsfunctie)

Als de sleutel in de bagageruimte/ kofferruimte is achtergelaten terwijl alle portieren vergrendeld zijn en de achterklep/het kofferdeksel gesloten is, klinkt er gedurende ongeveer 10 seconden buiten een pieptoon om de bestuurder er op attent te maken dat de sleutel in de bagageruimte/kofferruimte ligt. Haal in dit geval de sleutel uit de auto door de elektrische achterklep-/ kofferdekselopener in te drukken en de achterklep/het kofferdeksel te openen.

De kans bestaat dat de sleutel die uit de bagageruimte/kofferruimte wordt verwijderd niet functioneert, omdat de functies ervan tijdelijk geannuleerd zijn.

Voor het herstellen van de functies van de sleutel, de procedure die van toepassing is uitvoeren.

Sleutel-in-auto-achtergelaten waarschuwingspieptoon (Met geavanceerde afstandbediende portiervergrendelingsfunctie)

Als de sleutel in het interieur van de auto is achtergelaten en alle portieren en de bagageruimte/kofferruimte met een andere sleutel zijn vergrendeld, klinkt er gedurende ongeveer 10 seconden buiten de auto een pieptoon om de bestuurder er op attent te maken dat de sleutel in het interieur is achtergelaten. Haal in dit geval de sleutel uit de auto door het portier te openen. De kans bestaat dat een sleutel die op deze manier uit de auto is verwijderd niet functioneert, omdat de functies ervan tijdelijk geannuleerd zijn.

Voor het herstellen van de functies van de sleutel, de procedure die van toepassing is uitvoeren

Waarschuwingszoemer voor elektronisch stuurslot

De waarschuwingszoemer klinkt als het stuurwiel niet ontgrendeld wordt nadat de startdrukknop is ingedrukt.

Zie ook:

Mazda 2. Bekerhouder
WAARSCHUWINGGebruik tijdens het rijden de bekerhouder dus nooit voor het vasthouden van hete dranken: Het is gevaarlijk wanneer een bekerhouder tijdens het rijden voor het vasthouden van ...

Peugeot 208. Bluetooth-verbinding
Om veiligheidsredenen mag de bestuurder handelingen die de volle aandacht vragen, zoals het koppelen van een Bluetoothtelefoon aan het Bluetooth-handsfree systeem van het audiosysteem, uitsluitend ...

Auto's: