Auto's:

Mazda 2: Stekkerbussen voor accessoires - Interieuruitrusting - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Stekkerbussen voor accessoires

Gebruik uitsluitend originele Mazda accessoires of daaraan gelijkwaardige met een stroomverbruik van niet meer dan 120 W (12 V gelijkstroom, 10 A).

Het contact dient op ACC of ON te staan.

Stekkerbussen voor accessoires

OPGELET
  • Let op de volgende punten om beschadiging van de stekkerbus voor accessoires of het defect raken van het elektrische circuit te voorkomen:
  • Gebruik geen accessoires met een stroomverbruik dat hoger is dan 120 W (12 V gelijkstroom, 10 A).
  • Gebruik geen accessoires die geen originele Mazda accessoires of daaraan gelijkwaardig zijn.
  • Sluit het kapje wanneer de stekkerbus voor accessoires niet gebruikt wordt om te voorkomen dat vreemde voorwerpen en vloeistoffen in de stekkerbus voor accessoires terechtkomen.
  • Steek de stekker op correcte wijze in de stekkerbus voor accessoires.
  • Steek de sigarettenaansteker niet in de stekkerbus voor accessoires.
  • Bij de audioweergave kan storing optreden, afhankelijk van de apparatuur die op de stekkerbus voor accessoires is aangesloten.
  • Het is mogelijk dat door aansluiting van bepaalde apparatuur op de stekkerbus voor accessoires problemen met het elektrische systeem van de auto veroorzaakt worden, wat er toe kan leiden dat het waarschuwingslampje gaat branden. Maak de aangesloten apparatuur los en controleer dat het probleem is opgelost. Als het probleem is opgelost, de apparatuur uit de stekkerbus verwijderen en het contact uitzetten. Raadpleeg als het probleem niet is opgelost een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur.

 

OPMERKING Om te voorkomen dat de accu uitgeput raakt, de stekkerbus niet gedurende langere tijd gebruiken wanneer de motor stopgezet is of stationair draait.
Zie ook:

Renault Clio. Hoofdsteun achter
Gebruiksstand Zet de hoofdsteun geheel omhoog om hem in de hoogste stand te gebruiken. Controleer de vergrendeling. Opbergstand Druk op de knop A in en laat de hoofdsteun helemaal zakken. ...

Peugeot 208. Gesproken commando's "Tekstberichten"
Als er een telefoon is verbonden met het systeem, kunnen deze gesproken commando's vanaf elke primaire schermpagina worden gegeven nadat op de stuurwieltoets "Telefoon" is gedrukt, beha ...

Auto's: