Auto's:

Mazda 2: Radio data systeem (RDS) - Bediening van de radio - Audioset
[Type B (aanraakscherm)] - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Radio data systeem (RDS)

Alternatieve frequentie (AF) AF functioneert voor de FM zenders.

Schakel de AF modus in. Als de radioontvangst van de huidige zender zwakker wordt, schakelt het systeem automatisch over naar een andere zender.

Als u naar een regionaal programma wilt blijven luisteren, de Regio (REG) vergrendelmodus inschakelen.

AF/REG in- of uitschakelen Selecteer in de FM modus het pictogram om over te schakelen naar het FM instellingenscherm. AF/REG in- of uitschakelen gebeurt als volgt: (AF modus aan/uit) Selecteer aan/uit op het FM instelscherm.

(REG modus aan/uit) Selecteer aan/uit terwijl de AF modus is ingeschakeld.

Verkeersinformatie (TA) Selecteer tijdens FM/AM ontvangst om over te schakelen naar de TA modus.

Als in de TA modus een TA uitzending wordt ontvangen, krijgt de TA uitzending voorrang, ook wanneer andere functies worden gebruikt (FM, CD, USB apparaat, AUX, BT audio, Aha radio of Stitcher radio) en wordt "Verkeerswaarschuwing" getoond.

Als een TA op het Amusementscherm wordt ontvangen, wordt op het scherm getoond. Selecteer om de ontvangen TA te annuleren en terug te keren naar TA ontvangst standby. Als een TA wordt ontvangen op een ander scherm dan het Amusementscherm, worden de keuzeschermen voor , en op het scherm getoond. Als wordt geselecteerd, wordt het keuzescherm uitgeschakeld wanneer een TA wordt ontvangen terwijl de ontvangst van TA's doorgaat.

Selectie uit de zenderlijst De lijst van ontvangbare RDS radiozenders wordt getoond. U kunt de zender die u wilt beluisteren gemakkelijk uit de lijst selecteren. Als een radiozendernaam niet beschikbaar is, wordt de frequentie getoond. Ook kunnen radiozenders die geprogrammeerd zijn onder een Genre code (Programmatypen zoals Rock, Nieuws, enz.) ook afzonderlijk per categorie getoond worden.

OPMERKING Afhankelijk van de ontvangstcondities kan het enige tijd duren voordat de zenderlijst wordt getoond.

1. Selecteer het pictogram om de lijst met radiozenders te tonen.

2. Selecteer de radiofrequentie om af te stemmen op de radiozender.

(Selecteren van Genre)

1. Selecteer op het zenderlijstscherm voor het tonen van het genrelijstscherm.

2. Selecteer het genre om de radiozenderlijst in het genre te tonen.

OPMERKING Er kan enkel één Genre worden gekozen.
Zie ook:

Opel Corsa. Van banden- en velgmaat veranderen
Bij het gebruik van banden met een andere bandenmaat dan af fabriek gemonteerd, moeten mogelijk de snelheidsmeter en de voorgeschreven bandenspanning worden geherprogrammeerd en moeten er ev ...

Opel Corsa. Trekhaak
Algemene informatie Alleen trekhaken gebruiken die voor uw auto zijn goedgekeurd. Het achteraf monteren van een trekhaak door een werkplaats laten uitvoeren. Zo nodig wijzigingen in de auto ...

Auto's: