Auto's:

Mazda 2: Paren van apparatuur - Gereed maken van Bluetooth - Audioset
[Type B (aanraakscherm)] - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Paren van apparatuur

Voor het gebruik van Bluetooth audio en handsfree moet de apparatuur uitgerust met Bluetooth aan de hand van de volgende procedure met de eenheid gepaard worden. Maximaal zeven apparaten zoals Bluetooth audioapparatuur en handsfree mobiele telefoons kunnen gepaard worden.

OPMERKING
  • Het is mogelijk dat het Bluetooth systeem gedurende 1 of 2 minuten nadat het contact op ACC of ON is gezet niet functioneert. Dit duidt echter niet op een probleem.

    Controleer dat de Bluetooth instelling op het apparaat in orde is en probeer het Bluetooth apparaat vanaf de auto opnieuw in te stellen als het Bluetooth systeem na 1 of 2 minuten niet automatisch verbinding maakt.

  • Als met Bluetooth uitgeruste apparatuur op de volgende plaatsen of omstandigheden wordt gebruikt, is verbinding via Bluetooth wellicht niet mogelijk.
  • Het apparaat bevindt zich op een plaats die verborgen is voor de middendisplay, zoals achter of onder een zitting of in de handschoenenkast.
  • Het apparaat komt in contact met of wordt afgedekt door een metalen voorwerp of behuizing.
  • Het apparaat is ingesteld op de energiebesparingsmodus.

Paringprocedure

1. Selecteer het pictogram op het thuisscherm voor het tonen van het Instellingen scherm.

2. Selecteer het tabblad.

3. Selecteer .

4. Schakel de Bluetooth instelling in.

5. Selecteer om het bericht te tonen en over te schakelen naar gebruik van de apparatuur.

6. Voer met behulp van uw apparatuur een zoekopdracht voor de Bluetooth apparatuur (randapparatuur) uit.

7. Kies "Mazda" uit de lijst met apparatuur die door de apparatuur wordt afgezocht.

8. (Apparaat met Bluetooth versie 2.0) Voer de getoonde 4-cijferige paringcode op de apparatuur in.

(Apparaat met Bluetooth versie 2.1 of hoger) Controleer dat de getoonde 6-cijferige code op de audio-installatie ook op de apparatuur wordt getoond en raak aan.

Afhankelijk van het mobiele apparaat is het mogelijk dat toestemming voor verbinding en telefoonboektoegang is vereist.

9. Als paring gelukt is, worden de functies van het apparaat dat aangesloten is op Bluetooth getoond.

10. (Apparatuur dat compatibel is met de Mazda e-mail/SMS functie) SMS (korte berichtenservice) berichten en e-mail worden automatisch op het apparaat gedownload. Afhankelijk van het apparaat dient er mogelijk een downloadtoestemming voor uw apparaat ingesteld te worden.

OPMERKING Voor het automatisch downloaden van de belhistorie en berichten, moeten alle automatische downloadinstellingen zijn ingeschakeld.

Zie Communicatie-instellingen

Nadat apparatuur is geregistreerd, wordt de apparatuur automatisch door het systeem geïdentificeerd. Door Bluetooth handsfree nogmaals te activeren of door Bluetooth handsfree eerst te activeren nadat het contact van OFF op ACC is gezet, wordt de verbindingsstatus van het apparaat getoond op de middendisplay.

BELANGRIJK Opmerking over paring en automatische herverbinding:

Zie ook:

KIA Rio. Schuif-/kanteldak
Indien uw auto is uitgerust met een schuif-/kanteldak, kunt u dit met behulp van de hendel in de dakconsole openschuiven of kantelen. Het schuif-/kanteldak kan elektrisch geopend, gesloten ...

KIA Rio. Afstellen van de achterbank
Hoofdsteun (indien van toepassing) De zitplaatsen achterin zijn voor extra veiligheid en comfort van de inzittenden voorzien van hoofdsteunen. De hoofdsteun biedt niet alleen comfort, maar h ...

Auto's: