Auto's:

Mazda 2: Onderhoudsmonitor (Type A audio) - Onderhoudsmonitor - Periodieke onderhoudsbeurten - Onderhoud en verzorging - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Onderhoudsmonitor (Type A audio)

"Olie verversen" met flexibele instelling *1 is beschikbaar. Raadpleeg een officiële Mazda reparateur voor details *2 . Wanneer de flexibele instelling voor het tijdstip van het verversen van de motorolie is geselecteerd, gaat het moersleutelindicatielampje in de instrumentengroep branden wanneer de resterende gebruiksduur van de olie minder is dan 1.000 km of het resterende aantal dagen minder is dan 15 (naargelang de situatie welke zich het eerst voordoet).

Terugstelmethode Houd met het contact uitgeschakeld de keuzeschakelaar ingedrukt en schakel het contact vervolgens in. Blijf de keuzeschakelaar gedurende 5 seconden of langer ingedrukt houden.

Het hoofdwaarschuwingslampje gaat gedurende enkele seconden knipperen wanneer het resetten voltooid is.

Onderhoudsmonitor

Zie ook:

Toyota Yaris. Initialiseren van het bandenspanningswaarschuwingssysteem (auto's met bandenspanningswaarschuwingssysteem)
■ Het bandenspanningswaarschuwingssysteem moet worden geïnitialiseerd onder de volgende omstandigheden: Verwisselen van voor- en achterwielen met een verschillende bandenspanning B ...

Opel Corsa. Luchtroosters
Verstelbare luchtroosters Wanneer de koeling ingeschakeld is moet er minimaal een luchtrooster openstaan. Stel de hoeveelheid lucht bij de roosteruitlaat met het stelwiel af. Het rooster ...

Auto's: