Auto's:

Mazda 2: Onderhoudsmonitor (Type A audio) - Onderhoudsmonitor - Periodieke onderhoudsbeurten - Onderhoud en verzorging - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Onderhoudsmonitor (Type A audio)

"Olie verversen" met flexibele instelling *1 is beschikbaar. Raadpleeg een officiële Mazda reparateur voor details *2 . Wanneer de flexibele instelling voor het tijdstip van het verversen van de motorolie is geselecteerd, gaat het moersleutelindicatielampje in de instrumentengroep branden wanneer de resterende gebruiksduur van de olie minder is dan 1.000 km of het resterende aantal dagen minder is dan 15 (naargelang de situatie welke zich het eerst voordoet).

Terugstelmethode Houd met het contact uitgeschakeld de keuzeschakelaar ingedrukt en schakel het contact vervolgens in. Blijf de keuzeschakelaar gedurende 5 seconden of langer ingedrukt houden.

Het hoofdwaarschuwingslampje gaat gedurende enkele seconden knipperen wanneer het resetten voltooid is.

Onderhoudsmonitor

Zie ook:

Peugeot 208. Bluetooth streaming audio
Streaming biedt de mogelijkheid audiobestanden van de telefoon via de luidsprekers van de auto te beluisteren. Maak een verbinding met de telefoon: zie de rubriek "Telefoon". In het ...

Toyota Yaris. Verwijderen van een baby- of kinderzitje dat is vastgezet met een veiligheidsgordel
Druk de ontgrendelknop op de gordelsluiting in en laat de gordel helemaal oprollen. Plaatsen met ISOfix-bevestigingssysteem (ISOfix-zitje) (auto's met achterstoelen) 1. Verwijder de hoofdsteu ...

Auto's: