Auto's:

Mazda 2: Onderhoud van de
veiligheidsgordels - Verzorging van het interieur - Verzorging van het uiterlijk - Onderhoud en verzorging - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Onderhoud van de veiligheidsgordels

1. Reinig het verontreinigde gedeelte door dit licht te deppen met een zachte doek die is gedompeld in een oplossing van een zacht reinigingsmiddel (ongeveer 5%) en water.

2. Veeg het resterende reinigingsmiddel weg met behulp van een doek die is gedompeld in schoon water en goed is uitgewrongen.

3. Voordat u de veiligheidsgordels laat oprollen die voor reiniging naar buiten zijn getrokken, deze grondig afdrogen en er voor zorgen dat er geen vochtresten op achterblijven.

WAARSCHUWING

Als een veiligheidsgordel gerafeld is of slijtage vertoont, deze door een officiële Mazda reparateur laten vernieuwen: Als veiligheidsgordels in een dergelijke toestand worden gebruikt, kunnen deze niet de volledige bescherming bieden, wat ernstig of dodelijk letsel kan veroorzaken.

Gebruik voor het verwijderen van vlekken van een veiligheidsgordel een zacht schoonmaakmiddel: Als voor het reinigen van de veiligheidsgordels organische oplosmiddelen worden gebruikt of als deze bevlekt of gebleekt raken, bestaat de kans dat de gordels verzwakken, met als gevolg dat ze niet de volledige bescherming kunnen bieden, wat ernstig of dodelijk letsel kan veroorzaken.

 

OPMERKING Reinig veiligheidsgordels zorgvuldig als deze vuil zijn geworden. Wanneer deze niet worden schoongemaakt, zullen deze later moeilijker te reinigen zijn en kan dit het soepel oprollen van de veiligheidsgordel nadelig beïnvloeden.
Zie ook:

Mazda 2. Slepen
Trekken van caravans en aanhangers (Europa/Turkije/Zuid-Afrika) Uw Mazda is in eerste instantie ontworpen en gebouwd voor het vervoer van passagiers en lading. Als u een aanhanger gaat trekken ...

Opel Corsa. Bandenspanning
De bandenspanning minstens om dedagen en vóór elke lange rit bij koude banden controleren. Het reservewiel niet vergeten. Dit geldt ook voor auto's met een bandenspanningscontrolesysteem. Dr ...

Auto's: