Auto's:

Mazda 2: Instrumentenpaneelverlichting - Meters en tellers - Instrumentengroep en display - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Instrumentenpaneelverlichting

Wanneer het contact op ON staat en de positielampen worden ingeschakeld, wordt de helderheid van de instrumentenpaneelverlichting gedimd.

OPMERKING Wanneer de positielampen worden ingeschakeld, gaat het indicatielampje van de positielampen in de instrumentengroep branden.

Zie Koplampen

De helderheid van de instrumentengroep en de instrumentenpaneelverlichtingen kunnen afgesteld worden door het draaien van de knop.

Instrumentenpaneelverlichting

Functie voor uitschakelen van de verlichtingsdimmer

Wanneer het contact op ON staat en de instrumentengroep gedimd wordt, kan de verlichtingsdimmer uitgeschakeld worden door de knop van de instrumentenpaneelverlichting naar rechts te draaien totdat er een pieptoon klinkt. Als de zichtbaarheid van de instrumentengroep als gevolg van lichtinval van buiten is verminderd, de verlichtingsdimmer uitschakelen.

OPMERKING
  • Wanneer de verlichtingsdimmer is uitgeschakeld, kan de instrumentengroep niet gedimd worden als de positielampen zijn ingeschakeld.
  • Wanneer de verlichtingsdimmer wordt uitgeschakeld, schakelt het scherm in de middendisplay over naar de constante weergave van het dagscherm.
Zie ook:

Skoda Fabia. Variabele bagageruimtevloer
In de bovenste/onderste stand instellen  afb. 115 Variabele bagageruimtevloer in bovenste/onderste stand instellen De variabele bagageruimtevloer kan in de bovenste en onderste stand worden ...

Peugeot 208. Luchtfilter en interieurfilter
Laat de filters periodiek vervangen volgens de in het onderhoudsschema van de fabrikant aangegeven intervallen. Als de omgeving (veel stof...) en het gebruik (veel stadsverkeer...) daartoe aanl ...

Auto's: