Auto's:

Mazda 2: Hindernisdetectieaanduiding - Parkeersensorsysteem - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Hindernisdetectieaanduiding

De positie van een sensor die een hindernis heeft bespeurd wordt aangeduid. De meter gaat op verschillende punten branden, afhankelijk van de afstand naar de hindernis die door de sensor bespeurd wordt.

Naarmate de auto een hindernis dichter nadert, gaat de zone in de meter dichter bij de auto branden.

Hindernisdetectieaanduiding

Melding van systeemproblemen

Als er zich een van de problemen voordoet die in de tabel worden aangegeven, wordt de bestuurder als volgt afhankelijk van het type systeem van het probleem op de hoogte gesteld.

  Loszittende verbinding Oplossing
Loszittende verbinding Er is mogelijk een defect in het systeem. Laat uw auto zo spoedig mogelijk door een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur inspecteren.
Defect in het systeem Er is mogelijk een defect in het systeem. Laat uw auto zo spoedig mogelijk door een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur inspecteren.
Bevriezing/ verontreiniging Het sensorgedeelte dat overeenkomt met de getoonde hindernisdetectieaanduiding is mogelijk verontreinigd. Als het systeem zich niet heeft hersteld, de auto door een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur laten inspecteren.
Zie ook:

Opel Corsa. Diefstalalarmsysteem
Het alarmsysteem is gecombineerd met het vergrendelingssysteem. Het bewaakt: portieren, achterklep, motorkap ontsteking Inschakelen Automatische activeringseconden na het vergrendelen ...

Fiat Punto. Geprogrammeerd onderhoud
Juist onderhoud is essentieel voor een lange levensduur van het voertuig onder optimale omstandigheden. Daarom heeft Fiat een reeks controles en onderhoudsbeurten opgesteld die op vaste afstand ...

Auto's: