Auto's:

Mazda 2: Essentiële informatie - Onderhoud en verzorging - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Essentiële informatie

Inleiding

Wees voorzichtig dat u geen verwondingen oploopt bij het inspecteren van uw auto, het verwisselen van een band of bij de uitvoering van enigerlei onderhoud, zoals het wassen van de auto.

Draag bij het inspecteren of werken aan uw auto dikke werkhandschoenen, zoals katoenen handschoenen, vooral bij het aanraken van delen die moeilijk zichtbaar zijn. Het uitvoeren van inspecties met uw blote handen kan letsel veroorzaken.

Indien u niet zeker bent van de handelwijze betreffende onderhoud of inspectie van uw auto, is het ten zeerste aan te raden de werkzaamheden door een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur te laten uitvoeren.

Deskundige Mazda technici en originele Mazda onderdelen zijn steeds paraat voor het juiste onderhoud aan uw auto. Zonder deze deskundigheid en zonder de onderdelen die speciaal voor uw Mazda ontworpen en gefabriceerd zijn, kan niet doelmatig, onvoldoende of gebrekkig onderhoud problemen veroorzaken. Deze kunnen leiden tot beschadiging van de auto, een ongeval of letsel.

Raadpleeg voor deskundig advies en service van hoge kwaliteit een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur.

Het laten uitvoeren van onderhoudsbeurten en de registratie daarvan behoren tot de verantwoordelijkheid van de eigenaar.

Eventuele aanspraken op garantie zijn niet geldig, indien de defecten het gevolg zijn van onvoldoende onderhoud en niet veroorzaakt blijken te zijn door materiaaldefecten of fabricagefouten van de Mazda fabrikant.

De storingsdiagnosestekker is uitsluitend bestemd voor het aansluiten van de speciale apparatuur voor het uitvoeren van storingsdiagnose aan het voertuig.

Sluit geen andere apparatuur aan dan de speciale storingsdiagnoseapparatuur voor onderhoud. Als andere apparatuur dan de storingsdiagnoseapparatuur wordt aangesloten, kan dit de elektrische apparatuur van het voertuig beschadigen of uitputting van de accu veroorzaken.

Inleiding

Zie ook:

Mazda 2. Ontdooien en ontwasemen van de voorruit
1. Zet de functiekeuzeregelknop in de stand . 2. (Type C/Type D) Zet de luchtinlaatkeuzeschakelaar in de stand . 3. Zet de temperatuurregelknop in de gewenste stand. 4. Stel de aanjagerre ...

Toyota Yaris. Als u zonder brandstof komt te staan en de motor afslaat (alleen dieselmotoren)
Als de brandstof opraakt en de motor afslaat 1. Vul de brandstoftank van uw auto. 2. Trek aan de rand van de rubberen strip om hem los te maken van het deksel, druk de borglippen in en verwijder he ...

Auto's: