Auto's:

Mazda 2: Elektromagnetische compatibiliteit - Informatie voor de eigenaar - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Elektromagnetische compatibiliteit

Mazda 2 / Mazda 2 - Instructieboekje / Informatie voor de eigenaar / Elektromagnetische compatibiliteit

Elektromagnetische compatibiliteit

Uw Mazda is getest en goedgekeurd inzake bepaling UNECE *1 10 welke verband houdt met elektromagnetische compatibiliteit. Radio Frequentie (RF) zendapparatuur (bijv. mobiele telefoons, amateur radiozenders, enz.) mag enkel in uw Mazda geïnstalleerd worden als deze voldoet aan de parameters die in onderstaande tabel worden getoond.

*1 UNECE staat voor Economische Raad van de Verenigde Naties voor Europa (United Nations Economic Commission for Europe).

Het is uw verantwoordelijkheid er voor te zorgen dat alle apparatuur die u heeft geïnstalleerd voldoet aan de geldende wettelijke bepalingen. Laat alle apparatuur installeren door deskundige monteurs.

OPGELET
  • Installeer geen zendontvangapparaat, microfoons, luidsprekers of enig ander voorwerp in het werkingsbereik van het airbagsysteem.
  • Bevestig de antennekabel niet aan de oorspronkelijke bedrading, brandstofleidingen of remleidingen van de auto. Probeer zo veel mogelijk te voorkomen dat de antennekabel parallel loopt met de bedradingsbundels.
  • Houd antenne- en spanningskabels op een afstand van tenminste 100 mm van elektronische modules en airbags.
  • Vermijd het gebruik van de sigarettenaansteker of de insteekbus voor accessoires als een stroomvoorziening voor RF-zendontvangapparatuur.

Elektromagnetische compatibiliteit

Antenneposities:

  1. rechtsvoor op dak
  2. linksvoor op dak
  3. midden van dak
  4. beide zijden van achterklep (Hatchback)

Elektromagnetische compatibiliteit

*1 Enkel voor Bluetooth

OPMERKING Controleer na het installeren van RF zenders voor storing van en naar alle elektrische apparatuur in de auto, zowel in de standbymodus als in de zendmodus.

Controleer alle elektrische apparatuur:

  • met de contactschakelaar op ON
  • met draaiende motor
  • tijdens een proefrit bij diverse snelheden.
Zie ook:

Peugeot 208. Updaten van het pakket "Gevarenzones"
Druk op Instellingen om de hoofdpagina weer te geven. Druk op de toets "OPTIES" om de tweede pagina weer te geven. Selecteer "Systeemparam.". Selecteer het tabblad "Syst ...

Skoda Fabia. Start-stopsysteem
Inleiding voor het onderwerp Het start-stop-systeem (hierna systeem) reduceert de CO2-uitstoot en schadelijke emissies en spaart brandstof. Als het systeem herkent, dat bij het stoppen (bv. bij ee ...

Auto's: