Auto's:

Mazda 2: Beschikbare taal - Audioset
[Type A (niet-aanraakscherm)] - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Beschikbare taal

De beschikbare talen zijn Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Nederlands en Portugees. Als de taalinstelling wordt veranderd, worden alle gesproken begeleiding en spraakinvoeropdrachten in de gekozen taal gedaan.

OPMERKING
  • Als de taalinstelling wordt veranderd, blijft de apparatuurregistratie behouden.
  • Telefoonboekgegevens worden niet gewist, echter voor elke taal is er een apart telefoonboek. Dus gegevens die in één taal zijn ingevoerd, moeten opnieuw in het telefoonboek van de nieuwe taal ingevoerd worden.
  • Voer deze stappen uit alvorens u begint te rijden. Deze minder gebruikte functies zijn te zeer afleidend om tijdens het rijden gebruikt te worden, totdat u volledig vertrouwd bent met het systeem.

(Methode 1)

1. Druk de opnementoets of sprekentoets kort in.

2. Zeg: [Geluidssignaal] "Setup" 3. Prompt: "Selecteer één van de volgende Koppelingsopties, Bevestiging Prompts, Taal, Wachtwoord, Selecteer Telefoon, of Selecteer muziekspeler." 4. Zeg: [Geluidssignaal] "Taal" 5. Prompt: "Selecteer een taal: Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Nederlands of Portugees." 6. Zeg: [Geluidssignaal] "Frans" (Spreek de gewenste taal uit: "Engels", "Frans", "Spaans", "Italiaans", "Duits", "Nederlands", of "Portugees")

OPMERKING Overige taalinstellingen kunnen in de huidige instelling ook worden gemaakt door het uitspreken van de naam van de taal in de uitspraak van de betreffende taal.

7. Prompt: "Frans (Gewenste taal) is geselecteerd. is dit nummer correct?" 8. Zeg: [Geluidssignaal] "Ja" 9. Prompt: "Een moment alstublieft, het telefoonboek in het Frans wordt geïnstalleerd. Frans is geselecteerd." (Gesproken in de nieuw geselecteerde taal).

(Methode 2)

1. Druk de opnementoets of sprekentoets kort in.

2. Zeg: [Geluidssignaal] "Frans" (Zeg de gewenste taal: "Engels", "Frans", "Spaans", "Italiaans", "Duits", "Nederlands", of "Portugees").

(Verander de gewenste taal door de naam van de taal te zeggen.)

OPMERKING Overige taalinstellingen kunnen in de huidige instelling ook worden gemaakt door het uitspreken van de naam van de taal in de uitspraak van de betreffende taal.

3. Prompt: "Wilt u de taal veranderen naar het Frans (Gewenste taal) ?" 4. Zeg: [Geluidssignaal] "Ja" 5. Prompt: "Een moment alstublieft, het telefoonboek in het Frans wordt geïnstalleerd. Frans is geselecteerd." (Gesproken in de nieuw geselecteerde taal).

Zie ook:

Renault Clio. Portieren vergrendelen, ontgrendelen
Vergrendelen/Ontgrendelen van de portieren van buitenaf Dit gebeurt met de RENAULT card: zie de paragrafen "RENAULT card" in hoofdstuk 1. In sommige gevallen werkt de RENAULT card niet: bat ...

Peugeot 208. Ruitenwisserbladen vervangen
Deze stand maakt het mogelijk de ruitenwissers los te zetten van de voorruit. In deze stand kunnen de ruitenwisserbladen worden gereinigd of vervangen. De stand kan tevens 's winters worden gebr ...

Auto's: