Auto's:

Mazda 2: AUX/USB modus - Voordat u de audio-installatie gaat
gebruiken - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: AUX/USB modus

Audio kan weergegeven worden via de autoluidsprekers door in de handel verkrijgbare draagbare audioapparatuur aan te sluiten op de ingang voor extra apparatuur.

Een in de handel verkrijgbare, impedantievrije (3,5 ) stereo ministekkerkabel is vereist. Neem contact op met een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur voor bijzonderheden.

Ook kan audio weergegeven worden via de audio-installatie van de auto door een USB apparaat de USB poort aan te sluiten.

OPMERKING

(Type B) De SD-kaartgleuf is voor het navigatiesysteem. Bij voertuigen uitgerust met navigatiesysteem, wordt de SD-kaart (origineel Mazda) met de opgeslagen kaartgegevens in de SDkaartgleuf gestoken en gebruikt.

Type A (Zonder CD speler)

Type A (Zonder CD speler)

Type A (Met CD speler)

Type A (Met CD speler)

Type B

Type B

 1. Gebruik van de AUX modus (Type A)
 2. Gebruik van de USB modus (Type A)
 3. Gebruik van de iPod modus (Type A)
 4. Gebruik van de AUX modus (Type B)
 5. Gebruik van de USB modus (Type B)
WAARSCHUWING

De draagbare audioapparatuur of een soortgelijk product niet afstellen tijdens het rijden: Afstellen van de draagbare audioapparatuur of een soortgelijk product tijdens het rijden is gevaarlijk, aangezien u hierdoor van de besturing van de auto kan worden afgeleid, waardoor een ernstig ongeluk kan ontstaan. De draagbare audioapparatuur of een soortgelijk product altijd afstellen wanneer de auto is stopgezet.

 

OPGELET Afhankelijk van de draagbare audioapparatuur is het mogelijk dat storing optreedt wanneer de apparatuur aangesloten wordt op de stekkerbus voor accessoires van de auto. (Als er storing optreedt, de stekkerbus voor accessoires niet gebruiken.)

 

OPMERKING
 • Het is mogelijk dat deze modus niet bruikbaar is afhankelijk van het draagbare audio-apparaat dat wordt aangesloten.
 • Lees alvorens de ingang voor extra apparatuur/USB poort te gebruiken, de instructiehandleiding voor het draagbare audioapparaat.
 • Gebruik een in de handel verkrijgbare, impedantievrije (3,5 ) stereo ministekker voor aansluiting van de draagbare audioapparatuur op de ingang voor extra apparatuur.

  Lees alvorens de ingang voor extra apparatuur te gebruiken de instructies van de fabrikant voor het aansluiten van draagbare audioapparatuur op de ingang voor extra apparatuur.

 • Om te voorkomen dat de accu uitgeput raakt, de hulpaansluitingen niet gedurende langere tijd gebruiken wanneer de motor stopgezet is of stationair draait.
 • Wanneer apparatuur wordt aangesloten op de ingang voor extra apparatuur of USB poort, kan er zich storing voordoen afhankelijk van de aangesloten apparatuur. Als de apparatuur is aangesloten op de stekkerbus voor accessoires van de auto, kan de storing gereduceerd worden door de apparatuur uit de stekkerbus voor accessoires los te maken.

Gebruik van het USB poort/ingang voor extra apparatuur

Type A (Zonder CD speler)

Type A (Zonder CD speler)

Type A (Met CD speler)

Type A (Met CD speler)

Type B

Type B

Aansluiting van een apparaat

1. Als de AUX ingang of USB poort voorzien is van een afdekkapje, het afdekkapje verwijderen.

2. Sluit de stekker van het apparaat aan op de USB poort.

Aansluiten met behulp van een verbindingskabel

1. Als de AUX ingang of USB poort voorzien is van een afdekkapje, het afdekkapje verwijderen.

2. Sluit de stekker van het apparaat/ verbindingskabel aan op de ingang voor extra apparatuur/USB poort.

WAARSCHUWING

Zorg ervoor dat het aansluitsnoer niet verstrikt raakt tussen de handremhendel of de versnellingshendel (handgeschakelde versnellingsbak)/keuzehendel (automatische transmissie): Het verstrikt laten raken van het aansluitsnoer tussen de handremhendel of de versnellingshendel (handgeschakelde versnellingsbak)/ keuzehendel (automatische transmissie) is gevaarlijk, aangezien dit de besturing van de auto kan hinderen en een ongeluk kan veroorzaken.

 

OPGELET Plaats geen voorwerpen op de ingang voor extra apparatuur/USB poort en oefen er geen druk op uit wanneer de stekker is ingestoken.

 

OPMERKING
 • Steek de stekker stevig in de ingang voor extra apparatuur/USB poort.
 • De stekker bij het insteken of verwijderen recht vóór de opening van de ingang voor extra apparatuur/ USB poort houden.
 • De stekker insteken of verwijderen door deze aan de onderkant vast te houden.
Zie ook:

Opel Corsa. Colour-Info-Display
Afhankelijk van de configuratie is de auto uitgevoerd met een Colour-Info- Display met aanraakschermfunctionaliteit. Het Colour-Info-Display met aanraakschermfunctionaliteit geeft in kleur aa ...

Toyota Yaris. Uitschakelen van de motor met een selectiehendel in een ander stand dan stand P (Multidrive CVT)
Als de motor wordt uitgezet terwijl de selectiehendel in een andere stand dan P staat, wordt de stand van het contact ACC, niet UIT. Voer de volgende procedure uit om het contact UIT te zetten: 1. ...

Auto's: