Auto's:

KIA Rio: Voorzorgsmaatregelen Smart Key - Smart key - Kenmerken van uw auto - KIA Rio - InstructieboekjeKIA Rio: Voorzorgsmaatregelen Smart Key

KIA Rio / KIA Rio - Instructieboekje / Kenmerken van uw auto / Smart key / Voorzorgsmaatregelen Smart Key

AANWIJZING

 • Als u uw Smart Key verliest, kunt u de motor niet starten. Sleep de auto en neem indien nodig contact op met een officiële Kia-dealer.
 • Er kunnen per auto maximaal 2 Smart Keys worden geregistreerd. Als u een Smart Key kwijt bent, adviseren we u contact op te nemen met een officiële Kia-dealer.
 • In de volgende gevallen werkt de Smart Key niet:
  • De Smart Key bevindt zich in de buurt van bijvoorbeeld een radiozender of luchthaven, waardoor de normale werking van de Smart Key wordt verstoord.
  • De Smart Key bevindt zich dicht bij een zend- en ontvangstinstallatie of een mobiele telefoon.
  • In de buurt van uw auto wordt een Smart Key van een andere auto bediend.

   Vergrendel en ontgrendel de portieren met de mechanische sleutel wanneer de Smart Key niet juist werkt. We adviseren u contact op te nemen met een officiële Kia-dealer als de Smart Key niet goed werkt.

 • Wanneer de Smart Key zich in de buurt van uw mobiele telefoon of smartphone bevindt, kan het signaal van de Smart Key worden verstoord door de normale werking van uw mobiele telefoon of smartphone. Dit is met name van belang wanneer de telefoon actief is, bijvoorbeeld wanneer u met uw telefoon belt of wordt gebeld en sms'jes en/of e-mails verzendt of ontvangt. Steek de Smart Key en uw mobiele telefoon of smartphone niet samen in dezelfde broek- of jaszak en houd voldoende afstand tussen beide apparaten.

 

OPMERKING Zorg ervoor dat de Smart Key niet nat wordt. Beschadiging van de afstandsbediening door water of andere vloeistoffen valt niet onder de fabrieksgarantie.
Zie ook:

KIA Rio. Telefoon
AANWIJZING - Telefoon met Bluetooth® (BT) gebruiken Bluetooth® verwijst naar een draadloze netwerktechnologie voor korte afstanden die gebruikmaakt van een ...

Skoda Fabia. Interieuruitrusting
Inleiding voor het onderwerp ATTENTIE Niets op het dashboard leggen. Daarop neergelegde voorwerpen zouden tijdens het rijden kunnen verschuiven en uw aandacht van de ...

Auto's: