Auto's:

KIA Rio: Mistachterlicht - Verlichting - Kenmerken van uw auto - KIA Rio - InstructieboekjeKIA Rio: Mistachterlicht

Verlichting

Zet de schakelaar mistachterlicht (1) in de stand AAN met de koplampen ingeschakeld om de mistachterlichten in te schakelen.

De mistachterlichten (indien van toepassing) gaan branden als de schakelaar van de mistlampen vóór in de stand ON is gezet en de schakelaar voor de verlichting in de stand parkeerlicht staat.

Zet de schakelaar nogmaals in stand AAN om de mistachterlichten uit te schakelen.

AANWIJZING Mistachterlicht bevindt zich alleen aan de bestuurderskant. (indien van toepassing)

Statische bochtverlichting.

Wanneer u door een bocht rijdt, wordt de statische bochtverlichting automatisch ingeschakeld voor een beter zicht en meer veiligheid. Het systeem werkt automatisch als volgt:

 Motorvoertuigverlichting overdag (MVO)

Door motorvoertuigenverlichting overdag (MVO) kunnen medeweggebruikers uw auto overdag beter zien. MVO kan onder verschillende rijomstandigheden handig zijn, maar vooral in de periode rond zonsopgang en zonsondergang.

De MVO wordt uitgeschakeld wanneer:

  1. De koplampen worden ingeschakeld.
  2. De motor wordt afgezet.
  3. De mistlamp vóór AAN is.
  4. De parkeerrem geactiveerd is
Zie ook:

Toyota Yaris. Smart entry-systeem met startknop
De volgende handelingen kunnen worden uitgevoerd als u de elektronische sleutel bij u hebt, bijvoorbeeld in uw zak. (De bestuurder moet de elektronische sleutel altijd bij zich hebben.) Ver ...

Mazda 2. Gebruik van de elektrische ruitbediening van het bestuurdersportier
Normaal openen/sluiten Duw voor het openen van de ruit tot in de gewenste positie de schakelaar licht omlaag. Duw voor het sluiten van de ruit tot in de gewenste positie de schakelaar licht om ...

Auto's: