Auto's:

KIA Rio: Mistachterlicht - Verlichting - Kenmerken van uw auto - KIA Rio - InstructieboekjeKIA Rio: Mistachterlicht

Verlichting

Zet de schakelaar mistachterlicht (1) in de stand AAN met de koplampen ingeschakeld om de mistachterlichten in te schakelen.

De mistachterlichten (indien van toepassing) gaan branden als de schakelaar van de mistlampen vóór in de stand ON is gezet en de schakelaar voor de verlichting in de stand parkeerlicht staat.

Zet de schakelaar nogmaals in stand AAN om de mistachterlichten uit te schakelen.

AANWIJZING Mistachterlicht bevindt zich alleen aan de bestuurderskant. (indien van toepassing)

Statische bochtverlichting.

Wanneer u door een bocht rijdt, wordt de statische bochtverlichting automatisch ingeschakeld voor een beter zicht en meer veiligheid. Het systeem werkt automatisch als volgt:

 Motorvoertuigverlichting overdag (MVO)

Door motorvoertuigenverlichting overdag (MVO) kunnen medeweggebruikers uw auto overdag beter zien. MVO kan onder verschillende rijomstandigheden handig zijn, maar vooral in de periode rond zonsopgang en zonsondergang.

De MVO wordt uitgeschakeld wanneer:

  1. De koplampen worden ingeschakeld.
  2. De motor wordt afgezet.
  3. De mistlamp vóór AAN is.
  4. De parkeerrem geactiveerd is
Zie ook:

Mazda 2. Spraakherkenning
In dit hoofdstuk wordt het basisgebruik van de spraakherkenning verklaard. Activeren van de spraakherkenning Activeren van het hoofdmenu: Druk de opnementoets of sprekentoets kort in. Beëind ...

Toyota Yaris. Lampen vervangen
■ Halogeenkoplampen Type reflector 1. Neem de stekker los. 2. Verwijder de rubber kap. 3. Neem de klemveer los. 4. Verwijder de lamp. Breng bij het plaatsen van een nieuw la ...

Auto's: