Auto's:

KIA Rio: Mistachterlicht - Verlichting - Kenmerken van uw auto - KIA Rio - InstructieboekjeKIA Rio: Mistachterlicht

Verlichting

Zet de schakelaar mistachterlicht (1) in de stand AAN met de koplampen ingeschakeld om de mistachterlichten in te schakelen.

De mistachterlichten (indien van toepassing) gaan branden als de schakelaar van de mistlampen vóór in de stand ON is gezet en de schakelaar voor de verlichting in de stand parkeerlicht staat.

Zet de schakelaar nogmaals in stand AAN om de mistachterlichten uit te schakelen.

AANWIJZING Mistachterlicht bevindt zich alleen aan de bestuurderskant. (indien van toepassing)

Statische bochtverlichting.

Wanneer u door een bocht rijdt, wordt de statische bochtverlichting automatisch ingeschakeld voor een beter zicht en meer veiligheid. Het systeem werkt automatisch als volgt:

 Motorvoertuigverlichting overdag (MVO)

Door motorvoertuigenverlichting overdag (MVO) kunnen medeweggebruikers uw auto overdag beter zien. MVO kan onder verschillende rijomstandigheden handig zijn, maar vooral in de periode rond zonsopgang en zonsondergang.

De MVO wordt uitgeschakeld wanneer:

  1. De koplampen worden ingeschakeld.
  2. De motor wordt afgezet.
  3. De mistlamp vóór AAN is.
  4. De parkeerrem geactiveerd is
Zie ook:

Toyota Yaris. Zonnekleppen
Klap de zonneklep omlaag om deze in de vooruitgerichte stand te zetten. Klap de zonneklep omlaag, maak de klep los en draai deze naar de zijkant om de zonneklep in de zijdelingse stand ...

KIA Rio. Stuurwielverwarming
Wanneer het contact in stand ON staat, kunt u door het indrukken van de toets van de stuurwielverwarming de stuurwielverwarming inschakelen. Het controlelampje in de toets gaat branden. ...

Auto's: