Auto's:

KIA Rio: Binnenspiegel - Spiegels - Kenmerken van uw auto - KIA Rio - InstructieboekjeKIA Rio: Binnenspiegel

Stel de binnenspiegel zo af dat u in het midden van de spiegel het midden van de achterruit ziet. Stel de spiegel af voordat u gaat rijden.

WAARSCHUWING - Zicht naar achteren Zorg er indien mogelijk voor dat het uitzicht door de achterruit niet belemmerd wordt.

 

WAARSCHUWING Probeer de achteruitkijkspiegel niet te verstellen tijdens het rijden.

Hierdoor kunt u de controle over de auto verliezen waardoor een ongeluk met ernstig letsel of schade het gevolg kan zijn.

 

WAARSCHUWING Wijzig de binnenspiegel niet en monteer geen grotere spiegel.

Hierdoor kan tijdens een ongeval of bij het activeren van de airbag letsel ontstaan.

Binnenspiegel met dag-/nachtstand (indien van toepassing)

Spiegels

Stel de spiegel af voordat u wegrijdt en deze in de dag-stand staat (1).

Trek de hendel onder aan de spiegel naar u (2) toe om de spiegel in de nachtstand te zetten om verblinding door de koplampen van achteropkomend verkeer te voorkomen.

Houd er rekening mee dat het beeld in de spiegel in de nachtstand minder duidelijk is dan in de dagstand.

вќ€ (1) : Dagstand, (2) : Nochtstand

Elektrochromatische binnenspiegel (ECM - Electric chromic mirror) (indien van toepassing)

Spiegels

De elektrochromatische binnenspiegel voorkomt automatisch verblinding door achteropkomend verkeer. De sensor (3) in de spiegel registreert de lichtinval en absorbeert door middel van een chemische reactie de weerspiegelingen van de koplampen van achteropkomende auto's.

Zodra de motor draait, worden de lichtreflecties automatisch gedimd.

Als de selectiehendel in de achteruitstand (R) wordt gezet, wordt de binnenspiegel in de helderste stand gezet om het uitzicht naar achteren zo duidelijk mogelijk te maken.

OPMERKING Gebruik voor het reinigen van de spiegel een papieren doekje of vergelijkbaar materiaal dat vochtig is gemaakt met glasreiniger. Spuit niet direct glasreiniger op de spiegel. Hierdoor kan er glasreiniger in de spiegel komen.

Bedienen van elektrische binnenspiegel:

Zie ook:

Renault Clio. Overzicht van de installatie vijfdeursuitvoering en breakuitvoering
Door het gebruik van een niet bij de auto passend kinderveiligheidssysteem wordt de baby of het kind niet correct beschermd. Het kan ernstig of zelfs dodelijk letsel oplopen. ...

Toyota Yaris. Motorolie
Controleer het oliepeil met behulp van de peilstok bij bedrijfswarme, afgezette motor. ■ Controle van motorolie 1. Plaats de auto op een horizontale ondergrond. Wacht, nadat de motor op be ...

Auto's: