Auto's:

Fiat Punto: Kinderslot - Portieren - Kennismaking met de auto - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Kinderslot

(voor bepaalde versies/markten)

Dit systeem zorgt ervoor dat de achterportieren van binnenuit niet geopend kunnen worden. Het systeem kan alleen bij geopende portieren worden ingeschakeld.

Stand 1: kinderslot ingeschakeld (portier vergrendeld) / Stand 2: kinderslot uitgeschakeld (portier kan van binnenuit geopend worden).

KINDERSLOT

Het kinderslot blijft ingeschakeld ook als de portieren elektrisch ontgrendeld worden.

NOODVERGRENDELING ACHTERPORTIEREN

(voor bepaalde versies/markten)

De achterportieren zijn voorzien van een noodsysteem B fig. 6 waarmee de portieren kunnen worden vergrendeld wanneer er geen stroom aanwezig is.

Systeem inschakelen: steek de metalen baard van de sleutel in de zitting aangegeven in fig. 6 en zet het systeem van stand 2 naar stand 1 (fig. 6). Sluit vervolgens het portier.

Wanneer het systeem is ingeschakeld, de binnenhandgrepen gebruiken om de achterportieren weer te openen.

NOODVERGRENDELING ACHTERPORTIEREN

BELANGRIJK

Zodra het dead lock-systeem ingeschakeld is, kunnen de portieren op geen enkele manier van binnenuit geopend worden. Om deze reden moet ervoor gezorgd worden dat er geen personen meer in het voertuig zitten.

Als de batterij van de sleutel met afstandsbediening leeg is, kan het dead lock-systeem alleen worden uitgeschakeld door de metalen baard van de sleutel in de beide voorportier revolving plugs te steken die eerder staan beschreven: in dit geval blijft het dead lock-systeem alleen ingeschakeld op de achterportieren.

Gebruik dit systeem altijd wanneer er kinderen worden vervoerd. Controleer na inschakeling van het systeem bij beide achterportieren of het slot daadwerkelijk is ingeschakeld door aan de handgreep aan de binnenzijde van de portieren te trekken.

Schakel het kinderslot niet in als de noodvergrendeling voor de achterportieren al is ingeschakeld. Als beide voorzieningen ingeschakeld zijn, moet u de binnenhandgreep gebruiken om het noodvergrendelingssysteem van de achterportieren uit te schakelen en vervolgens de deuren vanaf de buitenkant openen.

Zie ook:

Opel Corsa. Kentekenverlichting
Plaats een schroevendraaier in de uitsparing van de afdekking, duw naar de zijkant en maak de veer los.   Lamp naar beneden toe verwijderen, hierbij niet aan de kabel tr ...

Skoda Fabia. Fundamentele wagengegevens
Inleiding voor het onderwerp De informatie in de technische wagendocumentatie heeft altijd voorrang boven de informatie in dit instructieboekje. De rijprestaties zijn bepaald zonder prestatievermi ...

Auto's: