Auto's:

Fiat Punto: Handrem - Starten en rijden - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Handrem

De handrem bevindt zich tussen de voorstoelen.

Handrem

Handrem inschakelen: trek hefboom A omhoog tot het voertuig geremd is.

Handrem uitschakelen: trek hefboom A (fig. 67)en stukje omhoog en houd knop B ingedrukt; controleer of het lampje op het instrumentenpaneel uit gaat.

BELANGRIJK

Laat nooit kinderen zonder toezicht in het voertuig achter. Verwijder altijd de sleutel uit de startinrichting als het voertuig wordt verlaten en neem de sleutel mee.

Het voertuig moet geremd worden na enkele klikken van de hendel; indien niet, neem dan contact op met het Fiat Servicenetwerk om hem te laten afstellen.

In geval van parkeermanoeuvres op wegen met een helling, moeten de voorwielen naar het trottoir worden gedraaid (bij het parkeren op een helling omlaag), of in de tegenovergestelde richting als het voertuig op een helling omhoog is geparkeerd. Als het voertuig op een steile helling wordt geparkeerd, is het tevens raadzaam om de wielen met wiggen of stenen te blokkeren.

Zie ook:

KIA Rio. Waarschuwingslampjes
AANWIJZING - Waarschuwingslampjes Controleer nadat de motor aanslaat of alle waarschuwingslampjes uit zijn. Eventuele lampjes die nog branden, kunnen op een storing duiden. ...

Opel Corsa. Zijrichtingaanwijzers
Verwijder het lamphuis om de gloeilamp te vervangen: Schuif de lamp naar de linkerkant ervan en haal deze aan de rechterkant ervan los. Draai de lamphouder linksom uit het huis. ...

Auto's: