Auto's:

Mazda 2: Type A (Met voormistlicht) - Achtermistlicht - Schakelaars en regelaars - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Type A (Met voormistlicht)

Alvorens het achtermistlicht in te schakelen, dient de koplampschakelaar in de stand of te staan.

Voor het inschakelen van het achtermistlicht, de mistlichtschakelaar naar de stand draaien (de mistlichtschakelaar keert automatisch naar de stand terug).

Het achtermistlichtindicatielampje in de instrumentengroep gaat branden wanneer het achtermistlicht is ingeschakeld.

Type A (Met voormistlicht)

Voor het uitschakelen van het achtermistlicht, een van onderstaande stappen uitvoeren:

Het achtermistlichtindicatielampje in de instrumentengroep gaat uit wanneer het achtermistlicht wordt uitgeschakeld.

OPMERKING
  • De voormistlichten worden ingeschakeld wanneer het achtermistlicht wordt ingeschakeld.
  • Als de mistlichtschakelaar naar de stand gedraaid wordt (de mistlichtschakelaar keert automatisch naar de stand terug), gaat het voormistlichtindicatielampje in de instrumentengroep eveneens branden.
  • (Met automatische verlichtingsregeling) Wanneer de koplampschakelaar in de stand staat, zal het achtermistlicht ingeschakeld worden wanneer de koplampen, de buitenverlichting en de instrumentenpaneelverlichting ingeschakeld zijn.
Zie ook:

Peugeot 208. Hill Start Assist
De Hill Start Assist zorgt ervoor dat uw auto ongeveer 2 seconden op zijn plaats wordt gehouden als u het rempedaal loslaat, zodat u de tijd heeft om uw voet naar het gaspedaal te verplaatsen zond ...

Skoda Fabia. Velgen en banden
Gebruiksinstructies voor wielen Nieuwe banden leveren ongeveer de eerste 500 km nog niet de optimale grip, daarom bijzonder voorzichtig rijden. Banden met het meeste profiel moeten altijd op de vo ...

Auto's: