Auto's:

Mazda 2: Opbergvakken - Interieuruitrusting - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Opbergvakken

WAARSCHUWING

Houd tijdens het rijden de opbergvakken gesloten: Rijden met geopende opbergvakken is gevaarlijk. Ter vermindering van de kans op letsel tijdens ongevallen of een plotselinge stop, de opbergvakken tijdens het rijden gesloten houden.

Plaats geen voorwerpen in opbergruimten die geen deksel hebben: Het plaatsen van voorwerpen in opbergruimten die geen deksel hebben is gevaarlijk aangezien deze tijdens plotseling accelereren door het interieur geslingerd kunnen worden. Dit kan afhankelijk van hoe het voorwerp is opgeborgen letsel veroorzaken.

 

OPGELET Laat wanneer u in de zon parkeert geen brillen of aanstekers in de opbergvakken liggen. Door de hoge temperaturen kan een aansteker tot ontploffing komen of kan het plastic materiaal van een bril vervormen of barsten.

Dakconsole *

Dit consolevak is geschikt voor het opbergen van een bril of overige accessoires.

Dit openen door indrukken en loslaten.

Dakconsole *

Handschoenenkast

Voor het openenvan de handschoenenkast de vergrendeling naar u toe trekken.

Handschoenenkast

Voor het sluiten van de handschoenenkast, het handschoenenkastdeksel in het midden stevig aandrukken.

Middenconsoletafel

WAARSCHUWING

Gebruik tijdens het rijden de bekerhouder dus nooit voor het vasthouden van hete dranken: Het is gevaarlijk wanneer een bekerhouder tijdens het rijden voor het vasthouden van hete dranken gebruikt wordt. Als de inhoud wordt gemorst, bestaat de kans dat u brandwonden oploopt.

Op de middenconsoletafel kunnen door de middenconsoleverdeler te gebruiken een beker of kleine voorwerpen geplaatst worden.

De middenconsoletafel is groot genoeg voor het plaatsen van een klein voorwerp wanneer de middenconsoleverdeler niet gebruikt wordt.

Middenconsoletafel

Onderste laadcompartiment *

Til de kofferdekselmat op.

(Hatchback)

Onderste laadcompartiment *

(Sedan)

Onderste laadcompartiment

Achterste kledinghaken

WAARSCHUWING

Hang nooit zware of scherpe voorwerpen aan de steungrepen en kledinghaken: Het hangen van zware of puntige voorwerpen zoals een kleerhanger aan de steungrepen of kledinghaken is gevaarlijk, aangezien deze in het geval van activering van een gordijn-airbag van hun plaats kunnen vliegen en een inzittende kunnen raken, wat ernstig of dodelijk letsel tot gevolg kan hebben.

Hang kleding steeds zonder kleerhangers op aan de kledinghaken en steungrepen.

Type A

Type A

Type B

Type B

Zie ook:

KIA Rio. Gordelspanner veiligheidsgordel
Uw voertuig is uitgerust met veiligheidsgordels met gordelspanners op de voorstoelen en op de buitenste zitplaatsen achter. Het doel van de gordelspanner is ervoor te zorgen dat de veiligh ...

Peugeot 208. STOP-stand
Het verklikkerlampje "ECO" op het instrumentenpaneel gaat branden en de motor wordt in de stand-bystand gezet. Auto met e-HDi- of BlueHDi-dieselmotor en elektronisch gestuurde versnel ...

Auto's: